aritra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 wow başka bilgisayarda klasör kopyalama yöntemiyle çalışır mı yoksa setup olarak yeniden mi kurmak gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 c:ye format atıp da d: deki wowla oynayabiliyodum formattan sonra. çalışması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 2 ayrı wow var pc de kopyala yapıştır yaptım add-onları denemek için kullanıyorum birini çalışıyor sorunsuz.Hatta externaldan bile çalıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hah extarnal konusu açıldı. Pek anlamıyorum olaydan, şimdi bildiğim kadarıyla hard disklerin kendine has bir hızı var. 3 yıl önceki aletlerle şimdiki harddiskler arasında hız farkı vardır illaki. 7200RPM fln vardı, şimdiki harddisklerin de kendine has bir hızı, veri transfer şeysi fln vardır. Bu extarnallarda durum nasıl? Aklıma geldi extarnala wow yükleyip istediğim yere taşımak fakat. USB den geçen veri akışı, rahat oynamaya izin verir mi? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 beta dosyalarım external'da kurulu, internala kurmandan hicbir farkı yok merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ipod classic in HDD kısmında wow var , gittiğim yerde bağlıyorum USB çatır çatır çalışıyor bi problem yok ama yükleme ekranları x5 daha uzun :D login 2-3 dakika sürüyor sdfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çalışır, ama kopyaladıktan sonra bir repair çek. ben c'den d'ye atınca error sıklığı epey artmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hem c de hem d tarafinda var birinde sorun çıktımı diğerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar