Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Hunter Bilgi Paylaşım Topiği

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

Burn Armor + Fervor + Fervor + Fervor + Exit Wound + Feinted Positioning + Torment + Torment + Torment + Torment + Torment + Exit Wound .... araya sıkıstırabildiğim kadar disarm + seal of destruction + Burn heretic, black orc ve choosenların olmeselerde canları acıo .

Hee bi de ekliyim dier wh lerden farkım hayvan gibi vuruyorum.
Bi de bi de bana kimse vurmazsa herkesi kesiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Zıpçıktı gibi etrafımda insan varken, full HP/AP varken saldırırlarsa, Detaunt + Cordial + Medicine yetiyor Witch Hunter'ı oyalamaya bi 10 - 15 saniye, sonra zaten sıkılıp başkalarına gidiyorlar :p

Ama kalabalık durumlarda, bütün parti aoe içinde, Ben de Dust atıyorken çıkarlarsa, o zaman can sıkıcı olabiliyor, özellikle Embrace CD'daysa.
Sosyal ağlarda paylaş

Witch hunter'ı bilmiyorum da, bir tank olarak en nefret ettiğim şeylerden birisi beni heallayan healer'ın arkasında bir anda WE belirmesi. Aa dur WE gelmiş dememle, ön saflardan geriye koşmam arasında geçen sürede genelde kesiyor WE :/

Sonra ben de onu kesiyorum ayrı ama :)

Allahtan çoğu WE ( ve biraz da WH ) classını bilmiyor, açık alanda laylaylom dolaşıyorlar. Stealth'i iyi kullanırlarsa ve koordine olurlarsa gerçekten çok can acıtıyorlar.

WH mirror class olduğu için WE için doğruysa WH için de doğrudur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SKillerin isimlerini her ne kadar hatırlayamasamda,

DPS'i yüksek bir classa karşı (withc elf gibi)
* ilk % 50 dps düşüren debuff
* 3 adet stack olan DOT
* 5 birikince, son vuruş olarak DOT

sonra dönün arkanızı gidin o ölür.

Tanklara karşı aynı taktik yeterli oluyor.

Cloth kullananlar tam çerez, heal eden classlar uğraştırıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Get thee behind me! %50 dps dusuren debuff dediğin bu mu ?
Yanlıs yapıosun : ) herhangi biri ile 1vs1 yaparken o skilli kullanmıoruz çünkü o debuff atak verdiğimiz target uzerinde ise silinio zaten.

Genellikle kacarken veya kalabalık grup içine girmişsek daha fazla ayakta kalabilmek etrafımızdakilerden daha az dayak yemek için (yani bizim targetımızdaki dusman aynen vurmaya devam edio) kullanılmalı.

Hangi serverda oynuodun bu arada ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ne kadar sevecen bir yaklasım olmus wH ler hakkında alakalı alakasız herkes birsey yazmıs kimse bilgi aktarım topiğini okumadan mı girdi arkadaşlar biri WE girmiş yazmış biri marauder girmiş yazmış.bu ne ya sizin TOPAK'ınız yokmu kardeşim... :D kimse laf etmesin WH lere ensenizde biterler Allah muhafaza 2 adım atamadan mefta.

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

bende kngihtımın yanına bide dps güzel gider diye actım bi wh lvl 18 su an ve baya eglenceli geldi cok cabuk ölmesi dısında:P en azından lanet we lere gönül rahatlıgıyla dalıyorum dünya varmış bea:)

bu karakterde tek kötü taraf abanılması gereken cok stat olması sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Str oncelik ondan sonra secim sana kalmis. Öle abanacak fazla bi stat'da yok acıkcası.. bende suanda 923 str var o yeterli ondan sonra wounds agarlikli gittim (20 str 20 wounds ring x4) zaten sentineli de alınca +66 wounds da ordan geliyor, guzel oluo yani bende suanda mesela 7.4k hp var.. memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ben oyun başladıgından beri 2 wh kastım ve ben de senin gibi tek olduğumu düşünüyodum :)
patche gelince allahım sonunda bu oyun yaptığı en büyük hatayı düzeltti diye düşünüyorum ve whye balistik kastırma saçmalığından vazgeçti. sanırım en çok bizim işimize yaradı patch
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Önemli olan noktalardan biri de sanırım mastery point kullanımı... şu an rank 30'um, mastery pointlerimi ne şekilde kullanacağıma bi türlü karar vermemedim. tabi ki oyun tarzına göre tercihler değişiyor ama hangi mastery dalının nasıl sonuçlar getirebilecegini kafamda tam oturtamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

ben lvl kasarken confession gitmiştim daha defansif skiller var ve dragon gun bayaa guzel ve keeplerden gold bag duşurmekte yardımcı da olduu söyleniyor(bence öyle) amaa 40ladıktan sonra orvrde full judgemetla biras da inq agacında gidersen gayet ölümcül olabiliyosun (burn away lies skili whnin olmazsa olmazıdır :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
rr71 WH ile oyunuyorum gayet guzel bi secim yapmışsın class konusunda..

Spec olayına gelince,lvl 40 olana kadar judgement spec git bol bol torment,absolution ve burn heretic skillerini kullan,lvl 40 oldugunda full judgement spec verip mutlaka pistol whip ve burn away lies skillerini almalısın,geriye kalan skill puanlarınıda confess spec de harcayıp rephel blashemy(adını tam hatırlamıorum suanda confess spec'de 9. sırada olması lazım ) bunda almalısın.Bu skill ile vurdugun zaman 5 saniye boyunca karsındakinin attacklarını 100% parryliye bilirsin bide ustune confess skillini vurdunmu (5 saniye disarm) rakibin sana 10 saniye boyunca vuramaz buda karsindakine baya bi dmg vermen icin yeterli bi zaman.
Statlarda bende oncelikli str sonra wounds olarak gittim geric patch ile statlarda bi kac degisklik olucak.( bu arada 1.3 patchi ile WH lere daha fazla dmg vericek)Şimdilik aklıma gelenler bu kadar baska bişi aklıma gelirse yazarım yine. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...