vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 moral 1 zaten Ragazzo`nun dedigini kullaniyordum ikiyi cok nadir kullaniyorum nede olsa ben aslanimin yaninda yardimci oyuncu pozisyonundayim, ya yavaslatan yada armor dusuren bi vurus yapip geri kaciyorum tum renow puanlarimi tougnes ve armora harcadigim icin gercekten cok komik vuruslar yapiyorum moral 2 ye pek ihityacim olacagini zannetmiyorum ama genede sagol.... taktik dediklerimse trainerlerden ogrendigimiz bir slota siraladigimiz altigen veya sekizgen tam emin degilim, uzerinde kilinc, kalkan veya bilumum resimler olan yesil renkli zamazingolar. bunlar neye gore aktif oluyor onu anlamadim cunku bazen ismimin altinda gerisayim yaptigini goruyorum. yada o siraladiklarimiz herzaman mi uzerinde yazdiklari degerleri karakterimize ekliyor? bu bahsettiklerime Career Tactics diyorlar birde reown tactics ve Tome tactics var zaten bu Tome Tactics leri nerden alicagimi da hala ogrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bazı özel yaratıkları öldürünce sana bestial token (adi buydu galiba) veriyor, sende onları başkentteki library'e götürüp ordan bazı yaratıklara karşı bonus veren taktikler alabiliyorsun diye hatırlıyorum. bende de hiç yok. o taktiklerin aktif olmasi da, savasta ve savastan sonra 10 saniye taktik degistiremiyosun o yuzden aktif değil onlar. yani aktif degil derken sadece degistiremiyorsun yoksa o taktikler calisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 himm tesekkurler bu taktikler ayni buff mantiginda calisiyor ve heran etkililer demek... ben o ozel yaratiklardan birini kesmistim libraryden biri bana guzel gorunuslu bir pelerin vermisti, taktik verseydi daha iyi olurdu esek kutuphaneci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar