Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

White Lion - Bilgi Paylaşım

sabonis

Öne çıkan mesajlar

meleelerin orvr'si şöyle :

sizin takima saldiran var mi?

Evet : debuff (white lionda bu nasil olacak bilmiyorum ama, adam gibi debuff diye bir tek yavaslatma var) at, vur
Hayir : bekle

hala saldiranyok mu?

evet : bekle
hayir : bir ust soru

hala saldıran yok ve cok mu sıkıldın?

evet : soyle bir iki ileri atil (aslani falan gonder fetch yapabilirsin belki), öl, seni reslesinler ve en basa don.
hayir : beklemeye devam.

guardian spec isen, senaryo ve saldirdigin zamanlar guzel ama, sahsen bir tek guardian spec white lion'lara kaybettim simdiye kadar 1e1'de, o da iki kisiyi disarm zor oluyor ondan :)
Sosyal ağlarda paylaş

anladım peki bişi daha sorucam axeman-guardian karışık bişiler yaptım yani hemen hemen yarı yarıya işte axemandan str veren taktiği felan aldım bu durumda str mi abanmalıyım yoksa toughneses mi?full guardian gitseydim toughnesses düsünüyodum sparkcasterin dediği gibi ama yarı yarıya olunca karar veremedim.birde ben hep sunderin chop kullanıyorum normal attacklarda yoksa hack mi kullanmalıyım:)
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

anladım peki bişi daha sorucam axeman-guardian karışık bişiler yaptım yani hemen hemen yarı yarıya işte axemandan str veren taktiği felan aldım bu durumda str mi abanmalıyım yoksa toughneses mi?full guardian gitseydim toughnesses düsünüyodum sparkcasterin dediği gibi ama yarı yarıya olunca karar veremedim.birde ben hep sunderin chop kullanıyorum normal attacklarda yoksa hack mi kullanmalıyım:)

Axeman gitmeni pek tavsiye etmem en azından yeni patche kadar çünkü 2h choosen bile senden hızlı attack yapıyor ve fazla vuruyor. Hunter/guardian gidersen hem güçlü Aoe skillerinle gruba yardımcı olursun sclerde ve orvrde ( tearing blade ve jaggernut tacticleriyle slashing blade kullanarak ) hemde guardianın aglatan skilleriyle soloda da basarılı olursun. Stat onceliklerin wound str toughness weapon skill olsun. Guardiandan alabilirsen brutal pounce ( 3 sc stun ) leonine frenzy ve baited trap taktigini al.
Hunterdan pounce echoing roar ve lion heart al tabi rr yatiyorsa. Bütün sırlarımıda soyledim artık isimiz daha zor olur umarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ragazzo said:

Aslan gibi masallah biraz ac bırakınca daha da fazla vuruyor :)

Harbi aslan tank yarmaya başlamış şahsen beni dövüyo ama bi şekilde bulacam taktiği biraz keşfettim gibi bir ara yine yapalım yine senle pvp dayak yemekte hoşuma gidiyo benim hafiften mazo durumları senin aldığın rrda cabası gerçi kaç rr geldi sana benden bilmiyom ama olsun :p
Sosyal ağlarda paylaş

Tandagh said:

Harbi aslan tank yarmaya başlamış şahsen beni dövüyo ama bi şekilde bulacam taktiği biraz keşfettim gibi bir ara yine yapalım yine senle pvp dayak yemekte hoşuma gidiyo benim hafiften mazo durumları senin aldığın rrda cabası gerçi kaç rr geldi sana benden bilmiyom ama olsun :p

Ben artık rr 70 oldum rp ile cok ilgilenmiyorum ama yanlıs hatırlamıyorsam senden 800 civarı geliyordu her kestigimde.

Sen aslanı once kesip bana donmeye calısıyorsun ama zor ben buff degistiriyorum aslanın hp ve toughness artıyor sonra heal basıyorum arkasından yine buff degistirip butun dmgı yapıp tekrar buff degistiriyorum o yuzden senin tank specte aslanı kesmen biraz uzun surer eger str dusukse ki kessen bile 5 snye root morale 1 saklıyorum onun ıcın aslanı cıkarıp tekrar combata devam. Serverda bi Parvun kesti beni onun dısında son zmnlarda yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

white lion 1.3 le harbiden deli olmus bugun keske bukadar ara vermeseydim dedim....
bugun 1e1 de sadece tanklar kurtuldu aslanimin elinden.
bu lvl 40 DOK http://www.tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733324_158.jpg

bu elimden son anda gizlenerek kurtulan WE http://www.tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733449_846.jpg daha sonra kestim :)

bu ise 3 kere kestigim choppa ilk resim pesimden kostururken aslanimin hpsini azalltigi an http://tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733601_657.jpg

bu da son darbeyi yedikten sonraki hali http://tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733640_763.jpg

lvlim 34 rr 34 kesilenlerin hepsi 40 :) ya aslan cok iyi ya kestiklerim cok .... :)

edit: yazim hatasi
Sosyal ağlarda paylaş

Test servrda denedim sadece echoing roar 15 snyede 1400 vuruyordu onu 900 civarına cekmisler buyuk kayıp :P slashing blade 30 degil 25 feet olmus ve yaklasık 200 civarında dmg nerf yemis bir kac aoe skill daha nerflenmis o kadar ama butun classların AOE dmgları nerflendigi icin sorun yok:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...