Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 wl peti slayerlardan daha çok dayanıyo combattta onları daha çok seviyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet dayanırken boşda çıkmıyor ölene dek 2 3 kişi temiz alıyo kaza ile 1 tanede wl alsa al sana heal atmadan 4 kişi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 orvr veya keeplerde nasıl oynuyorsunuz taktiginiz ne yani ben biraz ileri cıkayım diyorum 1 sn sonra yatıyorum illa range karaktermi açmak lazım bu oyunda :( gerçekten çok salak bi durum oyun sadece range ve aoe etrafında dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 meleelerin orvr'si şöyle : sizin takima saldiran var mi? Evet : debuff (white lionda bu nasil olacak bilmiyorum ama, adam gibi debuff diye bir tek yavaslatma var) at, vur Hayir : bekle hala saldiranyok mu? evet : bekle hayir : bir ust soru hala saldıran yok ve cok mu sıkıldın? evet : soyle bir iki ileri atil (aslani falan gonder fetch yapabilirsin belki), öl, seni reslesinler ve en basa don. hayir : beklemeye devam. guardian spec isen, senaryo ve saldirdigin zamanlar guzel ama, sahsen bir tek guardian spec white lion'lara kaybettim simdiye kadar 1e1'de, o da iki kisiyi disarm zor oluyor ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 anladım peki bişi daha sorucam axeman-guardian karışık bişiler yaptım yani hemen hemen yarı yarıya işte axemandan str veren taktiği felan aldım bu durumda str mi abanmalıyım yoksa toughneses mi?full guardian gitseydim toughnesses düsünüyodum sparkcasterin dediği gibi ama yarı yarıya olunca karar veremedim.birde ben hep sunderin chop kullanıyorum normal attacklarda yoksa hack mi kullanmalıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Asgard said: anladım peki bişi daha sorucam axeman-guardian karışık bişiler yaptım yani hemen hemen yarı yarıya işte axemandan str veren taktiği felan aldım bu durumda str mi abanmalıyım yoksa toughneses mi?full guardian gitseydim toughnesses düsünüyodum sparkcasterin dediği gibi ama yarı yarıya olunca karar veremedim.birde ben hep sunderin chop kullanıyorum normal attacklarda yoksa hack mi kullanmalıyım:) Axeman gitmeni pek tavsiye etmem en azından yeni patche kadar çünkü 2h choosen bile senden hızlı attack yapıyor ve fazla vuruyor. Hunter/guardian gidersen hem güçlü Aoe skillerinle gruba yardımcı olursun sclerde ve orvrde ( tearing blade ve jaggernut tacticleriyle slashing blade kullanarak ) hemde guardianın aglatan skilleriyle soloda da basarılı olursun. Stat onceliklerin wound str toughness weapon skill olsun. Guardiandan alabilirsen brutal pounce ( 3 sc stun ) leonine frenzy ve baited trap taktigini al. Hunterdan pounce echoing roar ve lion heart al tabi rr yatiyorsa. Bütün sırlarımıda soyledim artık isimiz daha zor olur umarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Peti gonder yeter ya...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Aslan gibi masallah biraz ac bırakınca daha da fazla vuruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tesekkürler işime yarayacak bu bilgiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ragazzo said: Aslan gibi masallah biraz ac bırakınca daha da fazla vuruyor :) Harbi aslan tank yarmaya başlamış şahsen beni dövüyo ama bi şekilde bulacam taktiği biraz keşfettim gibi bir ara yine yapalım yine senle pvp dayak yemekte hoşuma gidiyo benim hafiften mazo durumları senin aldığın rrda cabası gerçi kaç rr geldi sana benden bilmiyom ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yaw nasıl aslanmış bu benimki niye saniyesinde iniyo hiçte öle adam kesecek bişiyede benzemiyo t4 te gayette besili gözüküyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 7 saniyede 6k canımı aldı aslan. bunun 3 saniyesi stunda idim. Ha pardon, sahibide axe fırlatıyordu. 200 damage felanda o yaptı. :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vay anasını yaw benimkinin biraz daha büyümesi lazım demekki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bugun 39 lvl witch elfi yedi benim aslan ben lvl 31 im... doymadi pesinden birde lvl 32 magus goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Tandagh said: Harbi aslan tank yarmaya başlamış şahsen beni dövüyo ama bi şekilde bulacam taktiği biraz keşfettim gibi bir ara yine yapalım yine senle pvp dayak yemekte hoşuma gidiyo benim hafiften mazo durumları senin aldığın rrda cabası gerçi kaç rr geldi sana benden bilmiyom ama olsun :p Ben artık rr 70 oldum rp ile cok ilgilenmiyorum ama yanlıs hatırlamıyorsam senden 800 civarı geliyordu her kestigimde. Sen aslanı once kesip bana donmeye calısıyorsun ama zor ben buff degistiriyorum aslanın hp ve toughness artıyor sonra heal basıyorum arkasından yine buff degistirip butun dmgı yapıp tekrar buff degistiriyorum o yuzden senin tank specte aslanı kesmen biraz uzun surer eger str dusukse ki kessen bile 5 snye root morale 1 saklıyorum onun ıcın aslanı cıkarıp tekrar combata devam. Serverda bi Parvun kesti beni onun dısında son zmnlarda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ne güzeldi koşuştururdu şirin hafif kedicikler ortalıkta nerden geldi bu 1.3 ^^ şimdi tam tersi kedicikler aslan olmuş sahipleri sahipcik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 white lion 1.3 le harbiden deli olmus bugun keske bukadar ara vermeseydim dedim.... bugun 1e1 de sadece tanklar kurtuldu aslanimin elinden. bu lvl 40 DOK http://www.tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733324_158.jpg bu elimden son anda gizlenerek kurtulan WE http://www.tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733449_846.jpg daha sonra kestim :) bu ise 3 kere kestigim choppa ilk resim pesimden kostururken aslanimin hpsini azalltigi an http://tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733601_657.jpg bu da son darbeyi yedikten sonraki hali http://tinypic.ru/?do=view&pic=2009071733640_763.jpg lvlim 34 rr 34 kesilenlerin hepsi 40 :) ya aslan cok iyi ya kestiklerim cok .... :) edit: yazim hatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sız 1.3.1 e kadar kesmeye devam edı, sonra nerfu yıyınce aka class balance eskı halınıze donersınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 patch notlarına baktım da hic oyle kullandıgım skiller nerf yememis sadece patchin geregi olan AOE skillerimde nerf var ki pek umrumda degil herkez nerflenmiş. Adam kesmeye devam edicez WL classı olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Guardian gidiyorum patch notlarindan anladigim kadariyla kullandigim skillere dokunulmamis, gordugum birkac nerften sonra sanki daha fazla kesicekmisim gibi geliyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Test servrda denedim sadece echoing roar 15 snyede 1400 vuruyordu onu 900 civarına cekmisler buyuk kayıp :P slashing blade 30 degil 25 feet olmus ve yaklasık 200 civarında dmg nerf yemis bir kac aoe skill daha nerflenmis o kadar ama butun classların AOE dmgları nerflendigi icin sorun yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 @Ragazzo hangi moralleri kulaniyorsun??? yada benim gibi sadece guardian gidip full tougnes ve armor abanan bir wl ye hangi moralleri kullanmami tavsiye edersin? birde zahmet olmazsa bana bi build yaparmisin benimki soyle http://www.wardb.com/career.aspx?id=19#0:0:0:0:13:8704:25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Benim build su anda boyle sen puan yettigi kadar al guardiandan sonra huntera gecersin. wardb Morale bir kesinlikle ensnare olsun! Hızlı ve range classlar icin baited trap yerine speed training kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tesekkurler.... kafamdaki seye cok yakin bir build hazirlamissin. su taktikleri soylemen daha bi guzel olmus, ben bu taktik slotundan hic anlamadim, bazen ismimin altinda aktif oldugunu goruyorum ama neye gore aktiflesiyorlar bi turlu cozemedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 morale 2 olarak flying axe cok iyi bir morale degil bence, sadece duz bir hat uzerinde etkili + DoT. 1e1 karsilasma veya healerlari korumak icin Force of Will daha etkili olabilir bence. taktik slotu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar