sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Conan'da vardı bu tarz konular, yardımcı oluyordu oynayan ve oynayacak kişilere. madem bi arkadaş DoK konusunu açmış, ben de bunu açiim. Benim başladığım zaman oynamayı düşündüğüm karakterlerden biri de White Lion. Aslında hatta en çok oynamak istediğim class, inşallah ikna ederim arkadaşları Order oynamak konusunda :) Memnun olup olmadığınız konular nedir? Oynaması zevkli mi? vs gibi soruların yanıtları nedir size göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla baştan söyleyeyim ben sadece rank 4 e kadar oynadım WL. Tıpkı senin gibi ilgiyle açmıştım karakteri fakat rank 4 e kadar dayanıp dandik olduguna kanat getirdim tamamen kişisel sebeplerle. Yanıltıcı olmasın ama ben tutmadım pek. hem karakterin tipi hoşuma gitmedi hem de pet kullanıp meleee oluşu tat vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 dandikmiş hey allam.. şu an rank 27 white lion um var gayette güzel bi karakter primary statları , str ve weapon skill gidersen mükemmel bi caster slayer charın olabiliyor tabi taktiklerinide iyi ayarlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ben Eternia prensi Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ulfang said: dandikmiş hey allam.. şu an rank 27 white lion um var gayette güzel bi karakter primary statları , str ve weapon skill gidersen mükemmel bi caster slayer charın olabiliyor tabi taktiklerinide iyi ayarlaman lazım saygı duyarım :) Forza Ironbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kafasında kukuletayla gezen tip0 dimi bu? ölmek bilmiyo valla oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yok swordmaster da olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Elinde bardiche var yanında da beyaz bi aslan varsa White Lion, Kılıç kalkan varsa swordmaster dır. Eğer ölmüyosada kesin swordmaster dır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hayırda bu resmin anlamı ne şimdi ,karı kılıklı heriflere hayranlık besleyen bir milletmi olduk noldu bize yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yoo boylede bi grup varmis ek bilgi olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 soldan sağa scale olmuş yalnız dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Fly said: soldan sağa scale olmuş yalnız dsfg olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 White lion adi altinda arkadaslar cok ilgilenmisler masallah (bknz. yukaridaki mesajlar :D). Ben biraz sallayayim henuz lvl 32 bir white lion olarak. White lion'umuz adi ustunde aslaninin yanina alarak gezen, baltalsiyla bicer doger bir melee dps arkadasimiz. Genel olarak eslenigi marauder gibi gozukmesine karsilik peti olmasi ve petinin ozelliklerini degistirebilmesi acisindan squig herder'la da benzer yanlari var. Diger karakterler gibi skiller 3 ana yapida : - Path of Hunter : Aslanla ortak olarak kullanilabilen ve alan etkili (AoE) skillerin hepsi bu agacla ilgili. Oldukca basarili alan etkili skilleri var, ozellikle slashing blade (lvl 30 skill, 30 feet alandaki herkese vuruyor, 1.2 patchi ile 5 saniyelik cooldown'u kaldirildi ve surekli yapabiliyorsunuz), pounce (5 puanlik mastery skill'i, ziplayarak indigi yerdeki 20 feet'lik bir alan hasar verme) bu agacin en cok ise yarayan skilleri. Ayni zamanda moral 4 olarak tek hasar veren skill bu agacta var. Aslani bu agacin hakim oldugu taktik ile egitirseniz (trained to hunt), belli bir % ile rakibe ekstra hasar vermenizi sagliyor ve ayni zamanda aslan alan etkili hasar verme ve belli bir alandaki rakiplerin oto saldiri hizini dusurme gibi skiller yapiyor. - Path of Axeman : Bu alandaki skillerde genel olarak, aslan onden gidip rakibi oyalama ve debuff etme gorevini yaparken sizin arkadan rakibi kesip bicmeniz ile alakali. White lion'un en cok kullanilan zamanla hasar(DoT)skilleri blindside ve shattering blow bu agacta, ayni zamanda rakibin arkasindan vurdugunuzda %50 armor'u delen sundering chop skill'i de burada. Mastey tree olarak ise blinside'a disorient ozelligi ekleyen taktik ve %50'den daha az cani kalan rakiplere agir vurus yapan bir skill mevcut. Aslan'i bu agacin hakim oldugu skill (Trained to threaten) ile egitirseniz, aslanin initiativeini ve sizin yandan veya arkadan crit vurma sansinizi artiriyorsunuz. Bunun disinda aslan rakibi yavaslatma, armor'unu dusurme ve taunt etme skilleri kazaniyor. - Path of Guardian : Bu agac ise path of axeman'in tersi, yani esas hasari aslan yapiyor, siz yardimci oyuncu modundasiniz, butun skiller aslan uzerinden. Bu agacin en onemli ozelligi aslanin PvP'de etkili olan debufflari yapabiliyor olmasi (stun, silence vs...). Bu agacin guzel skilleri genelde ust (20+) levellarda geliyor bunlara ornek olarak baited trap taktigi (armor artiran ve %10 disrupt sansi veren taktik), rakibi silence veya stun etme, butun grubun (aslanlar dahil)bir sonraki ataginda ekstra hasar verme gibi skiller. Aslani bu agacin hakim oldugu skill ile egitirseniz (Threaten to Kill) aslanin str'si ve weaponskill'i, sizin de toughness artiyor. Bunun disinda aslan genel olarak hasar verici skiller kazaniyor (ozel bir debuff yok). Bunlarin disinda genel skillerde ise white lion'un iyi skilleri var. Bunlardan birincisi lvl 10'da gelen charge, size ve aslana 7 saniye boyunca ekstra kosma hizi sagliyor, rakip ile aradaki farki kapatabilmek/acabilmek veya pusuya dusurmek icin cok iyi bir skill. Diger skill ise fetch, aslani rakibin arasina gondererek, bir kisiyi size dogru firlatmasini sagliyorsunuz. Kalabalik bir grubun icindeki kritik bir dusmani (healer mesela) gruptan koparmak icin cok iyi. Kendi buildim axeman / hunter ortaya karisik bir build, hem AoE hem de tek dusmana hasar verilebiliyor. Hedefim Hunter'da 11 kademe, axemande 9 kademe almak. Bunlara ek olarak axeman tree'den : blindsided(gerci nerften sonra bunu bosverebilirim bunun yerine primal fury (yan veya arkadan saldirinca rakibe %20 daha fazla vurma) kullanilabilir) cull the weak (%50'den az cani varsa saglam bir vurus) Hunter'dan : Pounce (ziplayarak mekan basmak :) ) Echoing Roar (war lion + sizin 30 feetinize DoT verme) Hack & Slash taktigi (Hack skilli ve Slashing blade'in ap harcamasini yariya dusuruyor) Bir de son patch ile gelen gozlemleyebildigim kadari ile bazi degisiklikleri yazayim : - Aslani cagirma islemi artik kosarken de yapilabiliyor (3 saniye durmak gerekiyordu daha once) - Cok onemli nerf : Blindsided taktigi (rakibi disorient eden) artik 1 saniyelik cast time eklemiyor, sadece %50 cast time uzatiyor. Bunun anlami, eskiden gruba saldiran bir rakibe bu skilli yaparak skill zamani gerektirmeyen skilleri yapmasini (ki butun melee skiller bu kategoriye giriyor) engelliyorduk, su an ise, artik sadece zamana dayali buyu ve heal gibi skilleri geciktirebiliyoruz. - Bir nerf daha : Fetch skill'inin range'i 65 feet oldu, (eskiden 150 idi yanlis hatirlamiyorsam) artik rakibi cekmek icin yaklasmak gerekecek. - Slashing blade, artik cooldownsuz (eskiden 5 saniye cooldown vardi), cok seri sekilde alan etkili damage verebiliyoruz, bu skilli daha action point harcayacak hale getiren taktik ve DoT ekleyen taktik ile kullandigimizda cok daha etkii olacaktir. - Fey illusion : Artik sadece yuzyuze olmamiz gerekmiyor ve bu skill rakibin oto atagini %20 azaltiyor. Taktikler ile ilgili olarak, guzel buldugum taktikler (mastery tree olmayan): - Flanking : yandan ve arkadan %15 fazla damage verme. Oldukca faydali, ozellikle tank birkac kisi tutuyorsa veya onunuzdeki kavgada sizle ilgilenen yoksa. - Brute Force : STR'yi level x 4 kadar artirma. Hic yoktan iyidir :) - Tearing Blade : Slashing Blade (AoE) ve Sundering Chop (%50 armor delen saldiri) artik ekstra DoT veriyor. Super taktik ama malesef lvl 39'da geliyor :D . - Speed Training : War Lion %50 daha hizli hareket ediyor. Fetch skilli icin cok faydali olabilir. - Loner : War Lion'suz %25 daha fazla hasar verme. kalede veya public quest partilerinde faydali olabilir. Path of Guardian giden arkadaslar icin cok yararsiz bir skill. - Revenge : War lion oldugunde 10 saniyelik bir goz donmesi ve +50% hasar verme. %50 guzel rakam ama zamanlamayi iyi ayarlamak lazim. - Flashing claws : war lion varken, parry sansinin %10 artmasi. Ozellikle guardian giden arkadaslara faydali olabilir (parry ile tetiklenen bir skilleri var mastery tree'de hem ekstra hasar hem de war lion'a buff veriyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 düzeltiyorum tearing blade 37'de geliyormus, 39'da degil. 2 level 2leveldir :) Bir de primal fury %25 bonus veriyormus (%20 degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 patch 1.2 ile aslanda bolca bug olusmus durumda, - etrafta hedef kalmamasi durumunda butun trained skillerini kaybediyor, trained to ... skillini bir daha yapmaniz lazim her seferinde. - Bazen eleman kendi kafasina gore takiliyor, siz one giderken o geri donup dolasmaya cikiyor felan :D - saldirma komutuna her zaman uymayabiliyor (gerci bu ilk 1.2 ciktiginda daha da kotuydu, haftasonu o kadar hisetmedim bu hatayi) - Official forumlarinda fetch ile ilgili sorunlar oldugu soyleniyor. Bu arada bunlarin etkisi ile loner taktigini kullanmaya basladim, hayatimda ilk defa 1k+ crit vurdum lvl 34 halimle ve dandirik silahimla, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 slayer çok zayıf hemen ölüyor.aslında white lionda denenmesi gereken bir sınıf diyebiliriz.bir yandan acaba white lionmu denesem diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Blindsided! taktigi 1sn disorient yaparken oldukca etkili bir karakterdi white lionum da su an icin nasil olur o levellardaki RvR / Scenariolar onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Originally Posted by AdamG There is an error in the Patch notes FYI Trained to Hunt + 50% players Str from items + 50% players WS from items + 50% players Wou from items + 50% players Tou from items Trained to Kill + 100% players Str from items + 100% players WS from items Trained to Threaten + 100% players Wou from items + 100% players Tou from items I'll be making sure those notes are fixed ASAP. Also please keep in mind These stat bonuses sit on top of the existing lion stats so its all gravy and in some cases some pretty significant DPS or Defense when compared to the older lion in 1.2 -Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bayagidir (bir kac aydir) soyluyorlardi forumlarda falan boyle olmasi lazim diye. Bakalim yeterli olacak mi. Resistancelar falan eklenmiyor gerci hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çok hosuma gitti biraz az vuruyo ama aslan o acıgı kapatıyo tier 1 de 50-100 vuruyo aslan crit mrit karısık iyi yani fena deil slayer acacaktım ama ortalık slayer dolu zaten aslanımla yoldaş oldum akıyorum ortamlara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 white lion>slayer çok amaçlı toughness ve guardian agacına gitmeni tavsiye ederim, adamlar seni kesmeye çalışırken aslan işi bitiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet aslan benden cok vuruyo nerdeyse en iyisi aslana yönelmek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 white lion slayerdan daha iyi demişsin.Soloda dediğin doğru ama bence grup içinde slayer her zaman çok daha tehlikelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Pet> slayer >WL :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar