irin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben de acardım LlAma sana topik! cinsiyetci patiye hyr!ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Korax said: olamaz olur oluur.. umarım senin de ezan okuyan cyborg resmini görücez gazetelerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben o resmi 2 gün önce arkadaşımın telefonunda arkaplan olarak gördüm. çok güzel foto lan diyerek gösterdi. lan paticikten o bağyan dedim "paticik ne olm banane güzelmiş" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Murat Saygıner'ın fotolarına baktımda şimdi csde buluyorlar bi fillitre iki renk ayarı bide uyguluyorlar sonra fotolar çıkıyor bide alternatipte yagız diye bi tip var aynı böyle tek tip fotolar yaratıcıklarına bişey diyemem ama bi biz kafayı kullanmıyoz ona yakınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bu da güzel ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aket-Atum said: aticik basın tarafından takip ediliyor demek ki, ergenekon iddianamesinde yer alırsak şaşırmam :D hakkaten hea. milliyet ten pati var aramızda demek ki. vayansını. gerçi tahminimce deviant a da koymuşlardır fotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dasaaa said: Korax said: olamaz olur oluur.. umarım senin de ezan okuyan cyborg resmini görücez gazetelerde.. sdasfd sanırsam sınır kapısındayken vazgeçip geri dönerim,rezil kepaze oluruz alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar