Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aghahowa CM deki efsane forvet olan Aghahowa mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tribünler delirdi,bu maçtan sonra aragones gitmezse veya azize göndermezse kümeye düşerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Wispy said: Aghahowa CM deki efsane forvet olan Aghahowa mı acaba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: aha 3 degisiklik hakkı da bitti, simdi volkan'ın kırmızı kart gorme vakti geldi. süper bi eglence var bu aksam. her ne kadar gs kaybetmis olsa da keyfimi yerine getirdiler yine :p macımız yarın, bende duble sevinç var :D hem gs hem fener, fener bide karışcak yenılırse of of ne guzel ya :) fener yıne bır rekor mu kırmıs olacak 6 hafta 4 yenılgı ile ? rekorlar kralı fener yıne kımseye kaptırmıo rekorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Wispy said: Aghahowa CM deki efsane forvet olan Aghahowa mı acaba kesınlıkle o :) çakma değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oy oy ne olmus boyle yahu senlık var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aghahowa isim mi ? ben guluosunuz sanıodum aksfjkafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 volkan formunda gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 neyse en kotu sezonumuzda 6 atmıştık ole geçmişti butun sene. bu senede olur bişiler geçer gider. cok takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Voys said: aghahowa isim mi ? ben guluosunuz sanıodum aksfjkafa Aghahowaohahoa yarıldım Voys : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Fenerbahçe'nin bench mükemmelmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal maçı bu hafta mı? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mokoko said: neyse en kotu sezonumuzda 6 atmıştık ole geçmişti butun sene. bu senede olur bişiler geçer gider. cok takmamak lazım. fener butun sene kotu oynayıp gs yı yenınce duzelen bir kulüp değil artık, en azından 4-5 sene oluyor bu tur seylerı aşalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal 8 rekorunu kırar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tek bir şey demek istiyorum bu seneki fenerbahçe ile ilgili : Lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fenerbahçenni rekor konusundaki yeni rakibi voys. bir sene içinde yorumları en fazla quote alınan spor yorumcusu. aghahahahawowowo voys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 wizardofoz said: arsenal maçı bu hafta mı? :=) bu hafta milli maçlar var, lig ve avrupa maçları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yalnız hala gülüyorum voys'a. Aghaohwoahaawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mokoko said: neyse en kotu sezonumuzda 6 atmıştık ole geçmişti butun sene. bu senede olur bişiler geçer gider. cok takmamak lazım. sizde 6tane atcak adam yok bukadar lig maçında 10 toplam golünüz anca var.bence yememeye bakın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nocom said: aragones bunamıs 45. dkk da 3. oyuncu degısıklıgını yapıo. bırak barı devre arasından sonra yap hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sakatlıklar oldu ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 takımını avrupa şampiyonu yapmış bir hocanın kalkıp 45+1 de 3. ve son değişikliğini yapmasını hiç mi hiç anlamadım. deniz ne katabılır kı o dkk sonra. hemen maç bitti zaten. ısınmadan etmeden. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Chewy said: sakatlıklar oldu ama :S maldonado sakatlandı mı ? ben görmedim chewy sakatlandıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nocom said: takımını avrupa şampiyonu yapmış bir hocanın kalkıp 45+1 de 3. ve son değişikliğini yapmasını hiç mi hiç anlamadım. deniz ne katabılır kı o dkk sonra. hemen maç bitti zaten. ısınmadan etmeden. çok ilginç. eğer avrupa şampiyonasında dikkat ettiyseniz aragones çoğu maçta 65-70 gibi 3 değişiklik yapardı zaten skor 1-0 0-0 olsa bile... torres i çıkarırdı hatta.. oyuncu değişiklikleri bir garip.. o noktada bir sakatlık olsaydı o an göze batardı ama ispanya > aragones oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 45+1 deki değişikliğin mantığını çözemedim halen.adam sakatlansa bile , ne gerek var. kovulmak için yaptı sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar