Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aghahowa CM deki efsane forvet olan Aghahowa mı acaba
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tribünler delirdi,bu maçtan sonra aragones gitmezse veya azize göndermezse kümeye düşerler.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Wispy said: Aghahowa CM deki efsane forvet olan Aghahowa mı acaba o
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: aha 3 degisiklik hakkı da bitti, simdi volkan'ın kırmızı kart gorme vakti geldi. süper bi eglence var bu aksam. her ne kadar gs kaybetmis olsa da keyfimi yerine getirdiler yine :p macımız yarın, bende duble sevinç var :D hem gs hem fener, fener bide karışcak yenılırse of of ne guzel ya :) fener yıne bır rekor mu kırmıs olacak 6 hafta 4 yenılgı ile ? rekorlar kralı fener yıne kımseye kaptırmıo rekorları
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Wispy said: Aghahowa CM deki efsane forvet olan Aghahowa mı acaba kesınlıkle o :) çakma değil
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oy oy ne olmus boyle yahu senlık var :D
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aghahowa isim mi ? ben guluosunuz sanıodum aksfjkafa
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 neyse en kotu sezonumuzda 6 atmıştık ole geçmişti butun sene. bu senede olur bişiler geçer gider. cok takmamak lazım.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Voys said: aghahowa isim mi ? ben guluosunuz sanıodum aksfjkafa Aghahowaohahoa yarıldım Voys : )
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Fenerbahçe'nin bench mükemmelmiş yalnız.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mokoko said: neyse en kotu sezonumuzda 6 atmıştık ole geçmişti butun sene. bu senede olur bişiler geçer gider. cok takmamak lazım. fener butun sene kotu oynayıp gs yı yenınce duzelen bir kulüp değil artık, en azından 4-5 sene oluyor bu tur seylerı aşalı.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal 8 rekorunu kırar bence.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tek bir şey demek istiyorum bu seneki fenerbahçe ile ilgili : Lan!
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fenerbahçenni rekor konusundaki yeni rakibi voys. bir sene içinde yorumları en fazla quote alınan spor yorumcusu. aghahahahawowowo voys
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 wizardofoz said: arsenal maçı bu hafta mı? :=) bu hafta milli maçlar var, lig ve avrupa maçları yok
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yalnız hala gülüyorum voys'a. Aghaohwoahaawa
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mokoko said: neyse en kotu sezonumuzda 6 atmıştık ole geçmişti butun sene. bu senede olur bişiler geçer gider. cok takmamak lazım. sizde 6tane atcak adam yok bukadar lig maçında 10 toplam golünüz anca var.bence yememeye bakın ;)
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nocom said: aragones bunamıs 45. dkk da 3. oyuncu degısıklıgını yapıo. bırak barı devre arasından sonra yap hoca
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 takımını avrupa şampiyonu yapmış bir hocanın kalkıp 45+1 de 3. ve son değişikliğini yapmasını hiç mi hiç anlamadım. deniz ne katabılır kı o dkk sonra. hemen maç bitti zaten. ısınmadan etmeden. çok ilginç.
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Chewy said: sakatlıklar oldu ama :S maldonado sakatlandı mı ? ben görmedim chewy sakatlandıgını
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nocom said: takımını avrupa şampiyonu yapmış bir hocanın kalkıp 45+1 de 3. ve son değişikliğini yapmasını hiç mi hiç anlamadım. deniz ne katabılır kı o dkk sonra. hemen maç bitti zaten. ısınmadan etmeden. çok ilginç. eğer avrupa şampiyonasında dikkat ettiyseniz aragones çoğu maçta 65-70 gibi 3 değişiklik yapardı zaten skor 1-0 0-0 olsa bile... torres i çıkarırdı hatta.. oyuncu değişiklikleri bir garip.. o noktada bir sakatlık olsaydı o an göze batardı ama ispanya > aragones oldu.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 45+1 deki değişikliğin mantığını çözemedim halen.adam sakatlansa bile , ne gerek var. kovulmak için yaptı sanki..
Öne çıkan mesajlar