NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Altdorfa veya Ine. City'e gidiyoruz, Name registari buluyoruz (Destruction icin sehirin kuzeyindeki kalenin girisinde bekliyo amca, orderi bilmiyorum)istedigimiz soyadini 4 altin karsiliginda aliyoruz. Bilmeyen cok var bizim serverda faydasi olur birilerine umarim.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Benim anlamadigim aile sistemi yokmu arkadasimda benle ayni soyadi alamiyormu ? ben gordum ama sordum adam sallamadi :p fakat arkadadas denedinde alinmistir bu soyad dedi ?
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hepimizi leylekler getirdi dünyaya o yüzden hepimizin anası babası ayrı. ayrıca daha medeni kanun gelmedi yok öyle evlenince kocasının soyadını alma olayı.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi ayni soyadli 2 kisi gordum diyorum 1 tane harf farklimi die 33 kere baktim direk ayni
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bende gordum ayni soyadlilari, kucuk L yerine I falan kullanmis olabilirler.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ole bisi yoksa tabi goruntu kaynakli ole sanio olabilirim ama aile gibi olmasi daha mantikli geldi bana ...
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 O da olabilir tabi ama aile opsiyonu falan gormedim NPC'de. Bilmiyorum nasil yaptilarsa artik.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 adam partideyken deneyin gibi bisi sacmalamadi ama yazdi galiba :P denemedim acikcasi
Öne çıkan mesajlar