NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Altdorfa veya Ine. City'e gidiyoruz, Name registari buluyoruz (Destruction icin sehirin kuzeyindeki kalenin girisinde bekliyo amca, orderi bilmiyorum)istedigimiz soyadini 4 altin karsiliginda aliyoruz. Bilmeyen cok var bizim serverda faydasi olur birilerine umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Benim anlamadigim aile sistemi yokmu arkadasimda benle ayni soyadi alamiyormu ? ben gordum ama sordum adam sallamadi :p fakat arkadadas denedinde alinmistir bu soyad dedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hepimizi leylekler getirdi dünyaya o yüzden hepimizin anası babası ayrı. ayrıca daha medeni kanun gelmedi yok öyle evlenince kocasının soyadını alma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi ayni soyadli 2 kisi gordum diyorum 1 tane harf farklimi die 33 kere baktim direk ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bende gordum ayni soyadlilari, kucuk L yerine I falan kullanmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ole bisi yoksa tabi goruntu kaynakli ole sanio olabilirim ama aile gibi olmasi daha mantikli geldi bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 O da olabilir tabi ama aile opsiyonu falan gormedim NPC'de. Bilmiyorum nasil yaptilarsa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 adam partideyken deneyin gibi bisi sacmalamadi ama yazdi galiba :P denemedim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar