Bombi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bugün arkadaşla buluşcaz otobüs bekliyorum. 50lerinda tombik bi anadolu teyzesi geldi. önünde kocaman "DE PUTA MADRE" yazıyor..arkasını dondugunde de kocaman bi 69 parlıyor adeta. oy teyzem ne yaptın sen öyle!.. tabii bu bundan bi iki sene önce yine o yaşlarda bi teyzede gördüğüm "save a virgin do me instead" t-shirtüyle uzaktan yakından kapışamaz ya neyse.. fail diyorum. bayaa bayaa bi fail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bilmiyolardır ki ne yazdığını :D Toruna büyük geliyodur o giyiyodur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çüş. çok hızlısın. ız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nileppezdel said: Bilmiyolardır ki ne yazdığını :D Toruna büyük geliyodur o giyiyodur falan.. evet işte zaten sorun o :/ dedim gidip söylesemmi acaba..da yemedi sonra kadın kalp krizinden gider fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Yığılır kalırdı bence orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 gençler giyince sorun yok teyzeler giyince mi sorun oluyor=/ belki biliyorlardır ne demek, esprili insanlardır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 türk kadını mı öyle espri yapcak? küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 biz de bir gün 50 yaşına gireceğiz öyle düşün ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: biz de bir gün 50 yaşına gireceğiz öyle düşün ehe. Hiç böyle düşünmemiştim, bi aydınlandım. Ama Ozzy Osbourne'u görünce de, bazı gençler hiç yaşlanmamalı, yada genç ruhlu kalmamalı diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ''Peace'' temalı t shirt giyen emekli junkie teyze gördüğümü söylemek istiyorum ilginç biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 "save a virgin do me instead" efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 save a horse ride a cowboy şarkısı geldi aklıma birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: gençler giyince sorun yok teyzeler giyince mi sorun oluyor=/ belki biliyorlardır ne demek, esprili insanlardır vs. zorlanma sen ben izah edeyim burtoneskcim, sanmıyorumki pek çok genç önünde "orospu cocugu" yazan t-shirt giymek istesin..istese bile genç olduğu, eğitim şansının daha yüksek olduğu bi dönemde yaşadığı için hiç değilse anlamını bilip de giydiğini varsayabiliriz. genellemeler yanlıştır ama sanmıyorumki o teyzeler ingilizce ve ispanyolca biliyordu. ama tabii sende haklısın... kim bilir belki bu teyze de MIT'de roket mühendisliği diploması almıştır mesela? http://www.kucukhikayeler.com/hikayeler/images/2007/03/20/guzel_teyze.jpg hani olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aslında gülmemem gerekirdi ama güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 asdad bi yere tşört almaya gitmiştim '' fuck me i'm famous '' fln yazan bi tşört vardi ben aliyorum bunu dedim tezgahtar kız küçümser bir tavirla ne anlama geldiğini biliyormusun dedi bilmesem almazdim heralde dedim sonra karı bütün tşörtlerin anlamlarini tek tek öğrendi benden iyiydi indirim flnda yapmişti allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 roket mühendisi ne ya kurbağa biyoloğu gibi bişey olmuş. bilim, mühendislik ne hale geldi tey tey, fazlalıkları temizlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bombi said: burtonesk said: gençler giyince sorun yok teyzeler giyince mi sorun oluyor=/ belki biliyorlardır ne demek, esprili insanlardır vs. zorlanma sen ben izah edeyim burtoneskcim, sanmıyorumki pek çok genç önünde "orospu cocugu" yazan t-shirt giymek istesin..istese bile genç olduğu, eğitim şansının daha yüksek olduğu bi dönemde yaşadığı için hiç değilse anlamını bilip de giydiğini varsayabiliriz. genellemeler yanlıştır ama sanmıyorumki o teyzeler ingilizce ve ispanyolca biliyordu. ama tabii sende haklısın... kim bilir belki bu teyze de MIT'de roket mühendisliği diploması almıştır mesela? http://www.kucukhikayeler.com/hikayeler/images/2007/03/20/guzel_teyze.jpg hani olur ya. oha aydınlandım saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ne demek, sana her zaman.. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tahrik oldum. mujk bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ayrılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kızlar erkeklerle ilgilensin bence yazık oluyor harcanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çay demledim kavga bitmiş. tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar