Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bugün iş çıkışı gördüm. Sakin sakin dolmuş durağına gidiyordum. Burada irtica yuvası, büyük Muratpaşa Camisi var; önünden geçiyorum, hava kararmış daha yenicek, etraf sakin. Cami duvarına yaslanmış 2.5-3 metre uzunluğunda beyaz birşey gördüm. Ama bembeyaz böyle elinde gül tutuyori milim kıpırdamıyor adam. Yüzü filan bembeyaz üstünde kefen var elinmde gül öyle duruyor. Yanından zor geçtim valla, ne korkunç birşeydir.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kefen varsa nasıl gül tutuyor kefeni mi açıp baktın
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 2,5 - 3 metree boyu varsa neden basketbolcu olmamış ?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 2pacAmaruShakur said: 2,5 - 3 metree boyu varsa neden basketbolcu olmamış ? Abi adamın gerçek boyu değil o ayağında çubuklar var cambaz gibin. Magerobe daha doğru evet. Magerobedu o beyaz magerobe. Yarın gene geçicem tekrar, arkadaşı ikna edebilirsem resmini çektiririm.
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 _Mikael_ said: + kaç çıkıyomuş marklasaydın ahahaa
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 _Mikael_ said: + kaç çıkıyomuş marklasaydındsfdsgsdffcxzczxcx
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 AHAHAH Mikael +10 repu kazandı benden : PP
Öne çıkan mesajlar