kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 falakaya yatırın bence 99 luların hepsini hepsi aynı değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 03 lü kardeşim var ilk bu sene sözümü dinlememeye başladı bundan önce gayet iyidik yavaş yavaş gıcık yaşlara gelio.HELP ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Alexi_Septimus said: 0ne said: chesterfield said: Çoğu yakın arkadaşım "tek çocuk". Ve onları müthiş kıskanıyorum. 99lu kız kardeşim var, 10 yaş aramız var. İlk 4-5 sene müthiş tatlı oluyordu herşey, daha bir duygusaldım. okula başlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı, artık sık sık kavga ediyoruz, bana kafa tutuyor, ne kadar kızsam bağırsam vursamda akıllanmıyor, çok inatçı. Oha aynı benim kardeşim.Sanırım 99 doğumlu kız larda bi problem var.akıllanmıyor inatçı ve o ne derse o olcak.Tersinin olmasının mümkünatı yok denecek kadar az. 9 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ya? Lütfen kendinize gelin. 9 yaşındaki çocuk ama 40 yaşındaki bi insanla aynı düşünebiliyo.Ve çok çabuk öğreniyo.Biraz daha kassa benim kadar iyi bilgisayar kullanıcak mesela.Daha söylenicek çok şey varda satırlar yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Resmen rahatsız oldum ya topici okurken, kimisi kardeşim keşke olmasaymış vs.. falan demiş.. İnsanın bunu kardeşi için bırak söylemesini, düşünmesi bile rahatsız edici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar