aramil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dhtml adlı program ile yaptığım menüyü php sayfalarda görüntülemekte sıkıntı yaşıyorum, herhangi bir hata oluşmuyor fakat menü de çalışmıyor. ayrıca aynı kodu html sayfaya atıp direk açtığımda gayet düzgün çalışıyor ve görüntüleniyor fakat aynı html dosyasına localhost üzerinden ulaşmaya çalıştığımda gene görüntülenmiyor. nerede yanlış yapıyorum? nasıl çözerim bunu? gerekirse dosyaları bir yere upload edebilirim, cevaplarınızı da biraz sade bir dilde alırsam çok sevinirim çünkü php bilgim başlangıç seviyesinde. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Biyerlerde erken veya geç açıp kapatıyo olabilirsin php tagını, browsera gelme aşamasında html sayfayla php sayfanın bi farkı yok çünkü. Php scriptleri web server önceden derleyip öyle browsera gönderir. Upload edersen iyi olur evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 http://rapidshare.com/files/150856474/menu.rar.html menünün kullandığı herşey klasörde var. acaba index.php'deki kodları mı düzenlemem gerekiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Aynı programla bi site yapmıştım da, şöyle yapmıştım bu işi; koskoca menü kod bloğu var ya, ordan bölümlerini sil. Sonra onu (kalan menü kodlarını) mesela menu.js diye bi dosyaya kaydet. Sonra da header kısmına satırının altına diye ekle. Sonra index ve menu.js dosyasını koy servera, çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kısmını kesip, kmenu.js diye kaydedip index.php 'nin olduğu dizine attım, head kısmına da ekledim şöyle oldu son hali: Untitled Document bunları yaptım fakat içinde menüyü temsil eden hiçbirşey kalmadı, nasıl çağıracağım menüyü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Pardon ya, dalgınlık :) Head içine niye koydurduysam. Head bölümünü silip, menüyü koymak istediğin yere; ekleyerek dene. (stmenu.js olan kalsın head içinde, benim yanlış koydurduğumu sil sadece.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 olmuyor, şunu diyor: http://img215.imageshack.us/my.php?image=23964825bw4.jpg http://img114.imageshack.us/my.php?image=62091066sk4.jpg yoruyorum biraz :), çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 notepadde açıp herhangi bir değişiklik yapmadan yeniden kaydettim ve düzeldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar