kralweb Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 arklar attan düşürmeyi kullanmak istiyorum. fakat scrip bölümünde yazanlarda birşey anlamadım. acaba bana açıkça attan düşürmeyi anlatırmısınız.? PLEASE!... ve de... RUNUO yu dowland ettim 5mblık bir dosya. setup dediğimde beni bir siteye atıyor. burdan sonra ne yapmam gerekirr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ya arklar UOGATEWAY yi nerden nidirebilirim. bendeki adresi kaybettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eh biraz arasan.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 www.uogateway.com Biz açık belirtecez ama sende topic'in ismini açıkça yaz arama yapıldığında rahatca bulunsun.. Ben daha once hiç denemedim ama attan dü$ürmesini istediğin silahin altına event eklemen gerekecektir bunlari felan yaptınmı? Ben $imdi bakıorum..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ben scripti yükledim.falan. ama attan düşürmeyi bir türlü beceremedim. daha önce paradarbe , yaralanma gibi scripleri yükleyip başarmıştım. bu olmadı.. scripi açıkça yazar ve silahın altına hangi yazıyı eklicm belirtirseniz ....pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bak paradarbeyi örnek alarak uraş yaparsın.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dismount Scp.. ------------------------------------------------------- [events e_halberd] On=@Hit if (&statf_stone) || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)>) src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_atdusur src.act.equip src.act return 1 endif endif [events e_atdusur] On=@GetHit findid.i_atdusur.remove On=@Death findid.i_atdusur.remove [itemdef i_atdusur] name=atdusur id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip if ( > 0) SRC.dclick src.sayua 075f,0,0,0 * Attan Duser * RETURN 1 ENDIF On=@UnEquip cont.events -e_atdusur if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] PS.Attan Düşürmesi İstediğniz Silahın Altına Eventi Eklemeyi Unutmayınız Buyur i$te sadece event ekliyeceksin..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 baba eventi ekle dionda event bu yazının hangi kısmı?? yani scrip şeklinde saklıcam hangi kısmı. silahların altına koyacağım hangi kısmı?????? [Bu mesaj kralweb tarafından 26 Nisan 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 On=@Equip src.events +e_halberd On=@unEquip src.events -e_halberd[signature][hline]Excalibur un devamı Eremias en kısa zamanda geliyor... Only Sphere Script Mail : mailto:[email protected] [SPEECH spk_player] ON=Script Yardim if (0 > 1) weblink http://www.paticik.com/scripts sysmessage Bilgi paylaştıkça büyür =O= endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: kralweb, 26 Nisan 2004 18:29 tarihinde demiş ki: ya arklar UOGATEWAY yi nerden nidirebilirim. bendeki adresi kaybettim.. eh b'raz arasan ya kardesim herkes ayni lafi soyluor sizde bunun yaninda soleseniz adam bilmior olabilir(arama dahil)[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar