Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5.1 Hoparlör ve 7.1 Ses kartı

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar araştırmalarıma göre creative sound blaster 5+1 ses kartının Vista desteği bulunmuyor.

Ki zaten vista x64 kullanıyorum.

Ama aşağı yukarı aynı fiyatlı olan Creative Audigy 7.1 var ve sanırım Vista driverları da bulunuyor.

5.1 hoparlöre uygun mudur? Sorunsuz çalışır mı ikisi birlikte?
Sosyal ağlarda paylaş

Tam modelini arattın mı nette, SB0570 tarzı bir model numarası oluyo onların. Belki çıkartmıştır birileri modded driver falan filan.

Gerizekalılar Audigy için EAX desteğini driverdan değil ayrı bir programla veriyor çünkü, daha üst kartlarda bile aynı hatta durum galiba :/ Boşuna para verme bari.
Sosyal ağlarda paylaş

5.1'de eax var evet 7.1'de yok ama. Dediğin gibi program ile veriyorlar sanırım desteği.

Ayrıca 5.1 için destek çıkmış sanırım Vista x64 desteği, Creative Sound Blaster Live! kartlar için. Sizce 5.1 mi almalı 7.1 mi? 7.1 bir üst kart diyorlar ses kalitesi fark eder mi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

OO ordakiler sanırım sadece audigy için http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=206&prodID=50&prodName=Live!%205.1&subCatName=Live!&CatName=Sound+Blaster bu linkte ayrıca 5.1 driverlar var sanırım bunlar sound blaster 5.1 için ve xp x64 için var diyor vista için gözükmüyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu audigyler için de bir tanıdığım "alınmaz boşver x-fi al" dedi ki onlar da 110 ytl. 5.1'ler 110 ytl ses kartı da 110 ytl ne iş bu be. Hayır alacaktım 110ytl'liği dts dolby desteği yok 110 kağıt veriyosam dts ve dolby desteği beklerim ben o karttan. 190 ytllik x-fi xtreme gamer editionda var ama o da 190 ytl maşallah yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

x-fi larin hangisi simdi tam olarak bimliyorum, en dusuk modeli x-fi islemcisi kullanmiyor modifye audigy kullaniyor. onlari kiyasliyorsun muhtemelen.

aralarindaki farklar cidden kafa karistirici.
x-fi larda su anda iki nesil var, 2007 3. ceyregi sonrasi cikanlar ikinci nesil ve farkli adlandiriliyor. detayli bilmiyorum modellerin hepsini. review okumak gerek. ama durum boyle sacmasapan sonuc olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda xtreme gamer in cok guzel bi review u var. Neden guzel bi kart oldugu ve buna ragmen neden alinmamasi gerektigini cok guzel aciklamis. Fiyatinin burda oraya gore cok daha yuksek olusunuda hesaba katarsak beni xtreme gamer almaktan vazgecirmis review dur zamaninda.

Esasen asus xonar DX ve xonar D2 yi merak ediyorum ben.
Eax kalmadi artik nasilsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...