Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben oyuna World's Edge Mountains'de başladım ancak oyuncular gayet nezih olmasına rağmen nüfus br türlü gelişmedi. Sanırım ilk gelenler benim gibi kaçmakla meşgul olduğundan... Şimdi Sorcerer'ı reroll yapmak istiyorum. Sea of Dreams'de ciddi class dengesizliği var. Karak 8 Peaks'de sırayı geçtim leş gibi lag var. (5 Mbit) Uğraşmaya değmez... Şimdi aklı başında bir Server'a sahip olan varsa ve tavsiye ederse herkes faydalanır kanaatindeyim. Bir toplanma olursa, iyi kötü bir komün oluşur oradada hiç değilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Valla oyuna girmeden once sıra beklemek bana da biraz çılgınlık gibi geliyo açıkcası. ben karak vlag serverinde oynuyorum. Aşırı kalabalık değil. Gün geçtikçe de populasyon artıyor. OrderDest sayıları dengeli. Deneyebilirsin istersen. Bi lag sorunumuz yok. ben order tarafında the Turk guildinin masteriyim. Gerçi destruction oynuomuşsun ama yine de gelirsen bekleriz, her türlü yardım ederiz. nickim Pyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ole dusunme bende world edge oynuyorum hani senaryolarda sorun var hakilisinda ben zannetmiyorum millet 3gun sira bekliceni hepsi yavas yavas dolcak die dusunuyorum...hani dest high ama order med serwerda cok ei deil bence(tek sansin bu tarz bisi) ondan med med bence en iyisi..ki sunuda eklemek istedim dier med med serwerinda bundan farkli olcagini veya daha cabuk dolcagini kimse garanti edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Shaklaban yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyorum be abi... Düşük cümle kurmaya özenmi gösteriyorsun? Yoksa bu tamamen doğaçlama mı? Hele (bazen) yazının en sonuna 1 tane NOKTA atmıyormusun, işte o beni bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lol hastamisin kardesim ? turkce sonunumu var kucukken turkce ogretmeninle kotu bi anin mi var nedir ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar