Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 müziğin ritminin arkasında solan fısıltılardaki hayatlardan bir parça bir kadının ince sesinin fonunda yatan yaşam enerjisinin kaynağı içime işleyip , kalbimden vücuduma pompalanan kanı durdurabilen tını gölgelerin esrarında kaybolan insanların sessiz çığlıkları kalp atışlarının yoğunluğunda yaşanan öfkele nöbetlerinin çağrışımında kendi başıma yürüdüğüm dik sokakların görünmeyen ufuklarında kendi gölgemden kaçarcasına yürüdüğüm açlığımın bastırılmasında bana yardım eden kendimin çıplaklığında ağlıyorum bir cesedin üstünde mezara benzeyen sokaklardaki belirsiz kan ve et parçalarının huzurunda sizleri selamlıyorum yaşayan ölüler..Kaybolurken sizler ruhun aydınlığında kurt adamların ulumalarını dinlerken korksamda lanetli kimliğimden ben hep vardım...siz geçerken sislerin içerisinden..ve hala bekliyorum.. sonsuzluğun en dibinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 2. kıta olayı bitirmiş aslında. Yazıyı da bitirmek için çabalamışsın gibi. Genel olarak bakınca hoş duruyor fakat son kısım biraz laf kalabalığı geldi. Yine de tüylerim ürperdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar