MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dana antrikotun ustune tirnak makasiyla motifler cizmeye basladim, cok iyi gidiyor, devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abicim calisiyoruz,stresliyiz zati öleyaziyoruz bu yayin degil öldürmek iskence resmen.madem yayin yapiyosunuz bari biseye benzetin sunu!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bu yayin yüzünden kitlesel bi hareket baslatip,siteden zengin kalkışı yapmak istedim resmen...cok acı!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 benim olayim bu kadar ben kapatiyorum radyoyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Balon patlatan yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 AnArko said: madem yayin yapiyosunuz bari biseye benzetin sunu!?! +1 dinlemiyorum gerçi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Dinleyemezsin zaten. 7 kişi nasıl dinliyor onu anlamadım. Amacım 0 dinleyiciye ulaşıp değiştirmekti. Ama artıyor dinleyici sayısı giderek. Anlamıyorum nasıl insanlarsınız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi muzikler cok depresif gunesli hava dedin ama git gide gidiyorum ben açıcam simdi ogle saatinde rakıyı alkolu yapmayın boyle ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Septimus said: Caninizi almaya yemin ettim. Gununuz igrenc gececek. Hayattan soguyacaksiniz. Yastiginiza sarilip aglayacaksiniz. Acinasi hayatiniz daha da acinasi olacak. Bu guzel cuma gununde caninizi alacagim. Adam yazmış kocaman, kapamak lazım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Valla ben cok egleniyorum, camda sasquatch var bana el salliyor su an, muhabbet ediyoruz, ucuyoruz birlikte. Kaloriferden amcam cikti, brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 SUCCESS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 foobar2000 i seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kaspersky kurarken baglantıyı kopardı program bi kac dakikalıgına kurtuldum nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 said: Septimus: sen dinlemiyor musun .asd: hayır Septimus: aç bakalım bi Septimus: son hali nasıl olmuş .asd: dur bakayım .asd: hahah .asd: abi ben okulumu hiç sevmemeye başladım napıcam ya Septimus: yayını açtıktan sonra mı oldu bu? .asd: ben de aynı şeyi düşünüyordum şimdi Septimus: yoksa normal. Septimus: hahaha. .asd: yayını açtıktan sonra aklıma geldi Of of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 2 dinleyici kaybettik şurasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 isyanımı paylaşın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 9 olduk, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şarkının adı ney umur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 MONSTER. gerçekten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi ne zorun var bizle yazık değil mi dünyam karardı yukardaki yazıyı okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 2 kişi isyan etti. Sesu ve Funq. 3 kişi daha isyan ederse cici müzikler çalacağım söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 reset atıp geri donucem hem kendime hem makinaya atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ulan bunalımdan doğru düzgün şeylere geçtik, insanlar dinlememeye başladı. BU KADAR MI BUNALIMSINIZ ULAN BU KADAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 NEDEN YAYIN YOK ??? Bİ BASIMLIK KAPSIM VARDI SORİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Radyo bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar