burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 vallahi öyle. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ahah inaniyorum lan! inanicam iste :D tesekkur ederim burtom emre, kiskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sevişmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bitti yayin, tenkz caldiklarim: 15 ekim 1. The Foundations - Build Me Up Buttercup (2:57) 2. Brittany Murphy - Somebody To Love (3:47) 3. Neil Diamond - Sweet Caroline (3:33) 4. Van Morrison - Brown Eyed Girl (3:03) 5. Frank Sinatra - You Are The Sunshine Of My Life (2:35) 6. Amy Winehouse - Rehab (3:30) 7. Lily Allen - Smile (3:52) 8. Mika - Grace Kelly (3:06) 9. No Doubt - Hella Good (4:02) 10. Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head (3:50) 11. Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dancefloor (3:51) 12. Anastacia - I'm Outta Love (4:02) 13. Robbie Williams. - Rock DJ. (4:18) 14. Reamon - Supergirl (4:06) 15. Lady & Bird - Stephanie Says (3:03) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben mi çalsam ne yapsam. Var mı girecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 süper bu sarki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Çok süper yayın yaptım ya, bravo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Güzel yayındı hakikatten, tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 öle bi girdim, yayın yapmaya çalışıyorum sevgili 1 dinleyicim! ses iyi geliyor mu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu konser kaydı iyi kaçmadı sanırım yayına, ama şarkıyı yarıda kesmek olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 2-3 parça daha çalıp çıkıcam, dinleyenlere teşekkür ederim dinleyenler söyleyebilirmi ses falan iyimiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Asteroth said: Çok süper yayın yaptım ya, bravo bana. kanka benim elektrik gitti tam ortasinda kusura bakma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bu son şarkım, belki gece gelir yüssüzlük yapar 2. turu atarım boş olursa radyo dinleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum, herhangi birşey yazılmadığına göre ses iyi geliyor diye kabul ediyorum ben=) eğer bir sıkıntı varsa söylerseniz sevinirim play list'i de veriyim tam olsun playlist Blue Foundation - Stuck In A Hard Place Agua de Annique - Sunken Soldiers Agua de Annique - Beautiful One The Offspring - Don't Pick It Up Cortney Tidwell - Eyes At The Billions Sirenia - In Sumerian Haze Kül - Derin The Gathering - Alone Leave's Eyes - Lovelorn Blondide - Call Me Antimatter - Psalms Robbie Williams - Man Machine John Murphy and David Hughes - Zorba The Greek The Climb - Everybody Knows Orphaned Land - The Beloved's Cry Anathema - Better Off Dead Megadeth - The Doctor Is Calling Badem&Özlem Tekin - Kalpsiz Tiamat - Teonanacati Pink - My Vietnam Norrda - Infinite Face Garbage - I Think I'm Paranoid Bang Gang - Inside Violent Femmes - Color Me Once The Cranberries - Ridiculous Thoughts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dory said: Asteroth said: Çok süper yayın yaptım ya, bravo bana. kanka benim elektrik gitti tam ortasinda kusura bakma =/ Reca ederim anacıım, ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 zeugnacan 6 dinleyiciyle bugünün rekorunu kırdın gibi görünüyo. allah nicelerini nasip eyleye, allah mikrofonuna zeval vermeye. eüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 louis baba söylesin, şu karşıki dağlar inlesin!! şappi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kanımca bu şarkının ardında duyulmakta olan ses kulaklarımıza tecavüz edebilir her an, aslı pek güzel olan şarkıyı dinlenmez kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sese odaklanma, yayın güzel o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yayın güzel canım, ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 10 dakika sonra ben giricem yayına, hepinizin ip'si elimde, radyoyu kapatanın evini basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gogo emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ehahah son 3 parçam zaten çalanla birlikte, son parçayı biraz hızlı seçtim; emre denilen şahsiyetin programına uyumlu olsun biraz falan die. Dinleyenlere de teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 9 kişi oldu hayatta bırakmam yayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Şimdi düşünüyorum, 1 ay ban'a değer mi. Düşünüyorum... Düşünüyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Çıkmayacağım ki yayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar