Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 e olur mu bu parça konur mu kafanda siyah tel kalmamış denir mi ayıp değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hadi bakalım bende tıkladım biraz dinleyim ema ablamızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sensin abla, gencecik kız o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ana ema konuşuyor :D vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ema Shoutcast'in input ayarlarında "Mic Sound" sonuna kadar açık değilse açar mısın, biraz kısık geliyor sesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 açık anacım açık, da mikrofon çok boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hanım, bayan, şey of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 e 80'lere devam diye oy kullaniyim ben madem tek oyla kazanırım gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 2. 80's oyunu da ben verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Spidee said: Hanım, bayan, şey of. QARI!! :P 80s be it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kaliteli, as in gay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oo 80lerde diskolarda pistin tozunu atardım ben müzikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 boynumda kireçlenme var benim biraz ağırdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ema bence super bi insan da keske ses kalitesi de oyle olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 evde temizlik var bi yandan nası gidiyor ya parçalar güzel valla devam devam elektrik supurgesi ile dans ediyorum hihiih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şekerim ses ses deyip duruyosunuz ama detaylı feedback veren yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gördüğüm kadarıyla patlamalar var. ibre sürekli maxları vuruyor. mic sesini açayım derken komple yayın sesini falan mı yükselttin acaba? yoksa sorun cızırtı parazit falan değil, patlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 müziğin sesi iyi ama senin ses çok boğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Müzik kalitesi için parça açtığın zaman "Soundcard Input"tan "Winamp"e getirirsen Input ayarını çok daha kaliteli dinleriz, fakat mikrofonla bir şeyler söylemek için "Soundcard Input"a geçmen gerek tekrar Ema. Fakat mikrofon konusunda "Mic Sound" açmak, Mixer'den sesleri açmak vs dışında bir fikir üretemeyeceğim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 müzik müzik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ona çare yok işte ne yazık ki. mikrofon adı altında kullandığım aleti görseniz hep beraber müslüm dinlemeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Vu metre sonda walla :) biraz yuksek gelior sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ben vereyim detayı: ses BOĞUK geliyo biraz. Orta sesler çok düşük. Biraz daha parlak olsa iyi duyulacak, anlaşılcak. Mic. sesine gelince zaman zaman çok iyi net zaman zaman DÜŞÜK VOLUME geliyor hiçbirşey anlaşılmıyor. Sanırım ağız-mic mesafesi çok değiştiriyor sesinin volume'unu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bilgisayarı yemiş bitirmiş tecrübeli WJlerimizden yok mu ortalıkta hiç yahu. Edit: Boşver Ema iyi böyle, dinliyor 12 kişi gayet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar