Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siren Blood Curse

draedan

Öne çıkan mesajlar

http://en.wikipedia.org/wiki/Siren_Blood_Curse

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/sirenbloodcurse?q=siren%20blood%20curse

Bugun demosunu indirdim PS3 e, ve ciddi ciddi urktum :D Evil Dead vari bir atmosfer, karanlik, sesler cok tehlikeli.

Oynayan var mi full versiyonunu, satin almayi dusunuyorum bu hafta :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
3. episode a kadar oynadım oyunu
güzele benziyor oyun
oyunu açtıp ilk episode u bitirmem 10dk falan sürdü ama korktuğum gibi diğer episodelar da o kadar kısa deil sanırım, 2. biraz daha uzundu ve toplamda 12 chapter var.
ilk olarak söylemek istediğim, oyunun grafikleri, daha doğrusu kaplamalar güzel değil. çok göze batmıyor ama yine de dikkatli bakınca fark ediliyor.
oyunda devamlı farklı karakterleri kontrol ediyoruz, farklı açılardan senaryo işlenişi gayet güzel gözüktü. ayrıca korku kısmına gelirsek, gayet tırsınç şimdilik ve kan gövdeyi götürüyor (yanlış anlaşılmasın, biz sürekli kaçıp saklanıyoruz)
ayrıca ilk oyunu ps2 de oynamış olanlar(ben adam gibi oynayamamıştım bozuktu oyun) ilk oyundaki başkasının gözünden görme olayını biliyordur. gayet güzel bi özellik olmuş bu, özellikle düşmanın gözünden görmek, o sizi ararken özellikle saklandığınız dolaptan ekranın yarısında kendi gözünüzden diğer yarısında da onun gözünden görmek inanılmaz bi atmosfer yaratmış bence.
ayrıca oyun normal oyunlardan biraz daha ucuz (belki kısa olduğu içindir (kısa olduğuna da emin deilim)), yarın falan biraz daha oynadıktan sonra daha detaylı anlatabilirim.
ayrıca eklemeden geçemeyecem, oyun çok karanlık. el fenerimiz var ama görünme korkusu ile açmayıp da önümü göremediğim oldu.
silent hill homecoming ile pek aynı kulvarda değil, homecoming daha çok aksiyon olmuş okuduğum kadarı ile, bu daha çok gizlilik üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...