Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sonsuz ölümün arkasından yaklaşan geceyi beklerken ellerinde tuttuğun umut ışığının yaklaşan gölgesinde titreyen bir sevginin baş harflerini mezar taşına yazarken ellerim yavaşça uzanıyor boynumdaki düğümlerdeki ilk ilmeğe sen! diyorum son nefesimdeki satır aralıklarını doldururken kanımla yüzümdeki rengin gecenin rengine benzerliğinin zamansız tekrarında fısıldayan sessizliğin kafiyesiz şiirlerinin müzikalindeki adam, ben yavaşça neffessiz kalıyorum. sensizliğin ilk zamanlarında.. boğuluyorum karanlığın tam ortasında içimi kemiren bir kurdun kanatlarında melekler arasında yüzüyorum derin sularda.. ve sen yine karşımdasın.. ölümün eşiğinde ... buz gibi teninle .. kollarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mükemmel bitirmişsin. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lexius yazdımı yazıyor ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 absolutely flawless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar