EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Şimdi bana şöle bişi lazım; dvd den mp3 çalabilsin. Şarkı değiştirirken falan kastırmasın klasörleri falan göstersin efendi gibi. TV ye bağlayıp film izleyebileyim yeri gelince. Bide hoperlör girişi olsun tabi. Kullanışlı bişi arıyorum. Hatta oluyosa txt falanda açabilse kral olur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Dediğin şey böyle bildiğimiz eski discman tadında sanırım, "yeri geldiğinde bağlıyım TV'ye" dediğine göre. Video tarzı dvd/divx player anlamıştım da ben önce :) Mobil Cihazlar bölümü daha uygun sanki öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yok mobil olması şart değil evde kullanıcam zaten. müzik için çoğunlukla. şöle şeyler var hep bakındımda: http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=155124&productid=evhometech567 böle daha müzik seti ayarında şeyler varmı piyasada? yoksa paso bunlardanmı dolu. /varmış müzik setleri tabiki :P ama çoğunda dvd özelliği göremedim. hayvan gibi fiyatı olanlarda falan var hehe. yine tv için olan dvd playerlarla idare etcez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bende piranhanın dvd discmani var. divx falanda oynatıyo,flash disk vsde bağlayabiliyosun. pili bi kaç saat gidiyo. tek kötü yanı divxlerin altyazılarını fontu biraz küçük oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 filipis aldım böle bildiin dvd player tv ye takılanlardan. iyi gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar