0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Serçe Lexius ve Paticik,görüldüğü üzere her daim paticiğe erişim var :) Llama Celebralis ve yine paticik,look at comment that top. Lexius ve Celeb'in poi leri :D Bide yoyo vardı gerçi ama çıkmamış hiç. Spastik_Serçe Balu ve Marco Lexius,Serçe(sadece kafası çıkmış oda yarım),Llama,Celeb,Marco,Balu ve çıkmamış olan ivy ve ben :( burdada çıkmamış olan Ben(0ne) ve pizza Alttaki fotoyada özel konu açıcam balunun isteği üzerine. Bahsi geçen foto Kalan resimleride Cereb yada Llama bide Marco koyarlasa güzel olur.Onlar benden daha fazla resim çektiler. Son olarak me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 semih hep bi spartalı olarak kalıcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 OHAAA ŞİMDİ FARKETTİM!!! SEMİH O GÖBEK NEEEEE olm sen izmirdeyken o kadar göbek yoktu lan gelirsem ankaraya yanıma taming staff alıp teymlicem seni XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Masteis said: OHAAA ŞİMDİ FARKETTİM!!! SEMİH O GÖBEK NEEEEE olm sen izmirdeyken o kadar göbek yoktu lan gelirsem ankaraya yanıma taming staff alıp teymlicem seni XD semih az yiyor abi, nasıl kilo alıyor anlamadım. benim gibi yese demekki nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 burası neresi yaw kızılayda filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bahçeli - tea house, bahçeli - limanlı bahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 buluşma kısmına koysadaydınız ya neden garbage? ayrıca lexius kilo almışın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 o ne orayada koymuş ama burayada neden koymuş ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ohhhh su ana kadar yorum gelmemiş fotoma :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yorumsuz(Nokta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Llama said: o ne orayada koymuş ama burayada neden koymuş ki :P evet şimdi gördüm "ilgi gösterin, bana ilgi gösterin, fotoğraflarıma bakın, bakın hep benim fotoğraflarıma bakın istiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 her fotoya bi spartalı kampanyası gibi olmşum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar