sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 'Genç Hitler' ağzındaki baklayı çıkardı Avusturya'da seçimlerle elini güçlendiren Haider ile birlikte hareket ederek koalisyona girme hazırlıkları yapan Strache seçim sonrası ilk konuşmasında Türkiye'yi hedef aldı. Müzakerelerin sonlandırılmasını istedi.. http://www.sabah.com.tr/haber,C40755F50A454499A63BCA17C8837400.html Fransa istemez, Almanya istemez, Avusturya istemez, bu AB'ye girmek için verdiklerimiz yetmedi mi, daha ne istiyolar ikna olmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Nazis raus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 TÜRKEI, TÜRKEI ÜBER ALLES(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 said: turkiyenin avrupa birligine girmesini istemeyen herkes turkiyenin dostudur. bu adam dost sayilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Avusturya kim ya, devlet mi, ulke mi, koy mu, kasaba mi, neresi yani? Bakin bir gercek vardir. Ezilenler ne zaman eline guc gecerse ezmeye baslar, bu hep oyle olmustur. Yahudileri biliyoruz. Daha saysak cok ornek var. Avusturya, Belcika en cok sesi cikanlar dikkat ederseniz, cunku tarih boyunca ezilmisler. Yani cani sIkIlan ulke, ornegin Roma'lilar, cani sIkIlmis, ya surda bi Avusturya var, gidiyim bi isgal ediyim demis, etmis, Almanlar cani sIkIlmis ya surda bi toprak parcasi vardi gideyim bi alayim geleyim demis.. Bir ulke'nin ulke sayilmasi icin iki kriter vardir benim icin. Bir "ya canim sIkIldi, surayi isgal edeyim" dediginde edilememeli, iki nufusu olmali Dunya siyasetinde lafi gecsin diye. Belcika, Avusturya gibiler ondan cok konusur. Avrupa birligi bundan 6-7 sene once cok ciddi uyarmisti, bu irkci partilerle koalisyon yapilmasini yasaklamisti, yalniz kalmislardi iyi oy almalarina ragmen, koalisyon yapamadilar. Takan yok bunlari yani. Bi benim gibiler sinirlenip takiyor.. Allah'in dingil irkcilari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben de çok takmadım avusturya yani. avrupa birliğinde veya dünya politikasında daha çok sözü geçen bir ülke'nin başına gelecek olası bir parti olsa daha rahatsız edici olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 iç politika oyunudur muhtemelen. dış işleri bürokratları yakında anlatırlar işin özünü arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 e abi zaten istemiyo adamların büyük bi kısmı bizi,olabilir gayet doğal adam kabul etmiyodur seni yani ama benim anlamadığım bizim ne ısrarımız hala yani,kıbrısı bahane ederler,ermeni sorununu bahane ederler onu bahane ederler bunu bahane ederler,lan bi tane sağlam duruşlu bi siyasetci çıksada dese ki vazgeçtik dese süreçten,ne olur çok merak ediyorum yani.Globalleşme globalleşme diyoruz güzel hoşta bi AB sürecinin iptaliyle de bok yoluna giden biz olmayız heralde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 almasınlar bizi zaten aha iyi aet den de çıkma taraftarıyım ben :) aet yüzünden bir çok kuzey afrika ülkesine ihracat yapamıyoruz ya da salak saçma fiyatlrdan ihracat yapmamız gerekiyor.. koyiiiim aet mevzuatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gümrük birliğine üyeyiz ama avrupa birliğine üyeyiz ya.. 50 sene sonra üniverstede yakın finansal tarih derslerinden salak diye okutacaklar bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 @Nedanko: Abi Avusturya-Macaristan İmparatorluğu yok muydu? Ben mi yanlış Hatırlamaktayım? Ayrıca son dönem alman düşünür ve liderlerin neredeyse hepsi Avusturya kökenli değil mi? Belçika konusunda katılmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bizi istememekte haklılar, biz bir Avrupa ülkesi değiliz, Avrupalı hiç değiliz. Türk göçmenlerden çektikleri için ayrıyeten haklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi Avusturya'nın tarihinin güçlü olduğunu biliyorum öyle Belçika gibi diil yani ha ne kadar güçlü tartışılır ama güçlü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Oy kazanamak için yapılan hareketler bunlar ciddiye almamak lazım. Klasik milliyetçi zırvalıkları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 havlayan kopek isirmaz demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 avrupa birliğine girmemizin en faydalı yanı eğitim açısından olur çünkü üniversite paraları baya düşüyor (senelik 10000 eurodan 2000e falan düşüyor) ve burs alma ihtimalleri artıyor. Yani adamlar bizi kabul ettikleri an Türkiyeden avrupa'ya gerek işçi olsun gerek öğrenci olsun çok büyük bir akım olacak, büyük bir kısmı da dönmez. Türkiyedeki insanlar ayrılmaya bu kadar meraklıyken almazlar sanmıyorum. Bence Türkiyenin standartlarını az biraz o yüzden yukarı çekmeye çalışıyorlar, bir şey olur da bir gün türkiyeyi almak zorunda kalırlarsa, genç nüfusun yarısı avrupaya göç etmesin diye. Bence de almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Eğer Türkiye'yi almazlarsa ve kesin olarak bir şey söylerlerse yabancı yatırımcılar milyon sene buraya gelmez bir daha. + Alınmazsada amerika türkiye ile ilişkilerinin bozulacağını çok iyi biliyor ve kaybetmek istemiyor Türkiye'yi. Bu yüzden aslında Türkiye'yi istemeyen bir AB olmasına rağmen kararsız kaldım modunda takılıyorlar büyük abi ABD için... Ortalarda kukla olduk.. Sağlam ekonomi + Aklı beyninde olan gençlik + Sert bir iç ve dış politika... Gereken bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Avusturya'nin tarhinin nesi guclu, bir tek osmanli doneminde guc kazanmis, o da osmanlinin zayif olmasindan dolayi, yani kendilerini "Turkleri Avrupan uzaklastran ulke" olarak goruyolarda, o donemde konjunktur oylymis onlara nasip olmus. O olmasa bir baskasi osmanliyi yenerdi, yani sure boyleydi zaten.. Onun disinda ne gucu olmus, yok bilmiyosam ogreniyim. Son yuzyildaki isleri zaten irkcilik ve fasizm, baska bir olayi yok.. Birde bir cok ulke tarafindan isgal edilmis tarihleri boyunca.. Eh birakinda bi donem ozgur olsunlar, uganda degil sonucta.. demem o ki bir onemi agirligi olmayan bir ulke, yarin almanya istemesin avusturya'yi 1 yilda isi bitik.. Hitler zamaninda kendi elleriyle verdiler ulkeyi, sonra ingiltere fransa falan isgal etti, daha geri gitsin roma isgali var falan, ki bunlar benim bildiklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Avusturya tarihi boyunca almanlar tarafından ezilmiştir,tarihteki en ırkçı halklardan biridir... Türkleri de ayrıca sevmezler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Osmanlı'yı zayıflatan ülkelerden biri de Avusturya'dır. Avusturya'nın başındaki Habsburg hanedanlığı aynı zamanda İspanya'yı da yönetiyordu ve oldukça güçlü ve zengindiler. Avusturya İmparatorluğu da 1.Dünya Savaşı sonuna dek Avrupa'da sözü geçen bir ülkeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 avusturya nası zayıf bi ülke yau. benim bildiğim tarihte hep sözü geçen bi ülke olmuştur 1500 lü yıllardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 beni kizdirmasinlar aksam kahvemi viyanada icerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquila said: beni kizdirmasinlar aksam kahvemi viyanada icerim! cCc >:D< cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquila said: beni kizdirmasinlar aksam kahvemi viyanada icerim! muhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquila said: beni kizdirmasinlar aksam kahvemi viyanada icerim! Vize o kadar kolay alınıyo mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar