Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 1.01 Patch Notlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türk usulü çözüm şu.
ranged vuran moblarda oluyor genellikle. biraz sıkıntı ama farkeder farketmez fazla zorlamamak lazım hemen geri geri yürüyüyüp mobu olduğu yerden hareket ettirince düzeliyor. los a kaçmak en güzel çözüm..
Mesaj tarihi:
kendi adamların tarafından bloklanma olayını değiştirseler güzel olacak. yapabilirler mi onu bilemiyorum tabi ama yaparlar herhalde. karşı taraf tamam bloklasın beni yolumu engellesin sorun değilde ulan koca götlü orclar yolu tıkayınca arada kalıyorsun durumu farkeden order da direk çullanıyor üstüne.
Mesaj tarihi:
tıklama dediğin EULA dan bahsediyorsan büyük ihtimalle kaldırmayı düşünmüyorlar onu. daha öncede dediğim gibi gold-sellerlar, private server için oyunun client ini editleyenler için mahkemede avantaj sağlıyormuş sanırım.
Mesaj tarihi:
valla patch hikaye zatende eğer 1-2 haftaya root snare kd gibi şeylere diminish vs yapmazlarsa şahsen ben bırakırım. çocuk oyunu lan bu. herkez havalarda uçuo, arka arkaya 10 tane root snare ne bok varsa 30sn içinde yiosun. şaka gibi...
Mesaj tarihi:
Eet denilenlerden bazisi deisebilirse iyi olurda herseferinde 10snyede olsa pacth yapio / tum logolari 99kere gosterio / lisansi neyse iste onaylatio bayio yani 2 3loading ve beklemeden sora oyuna girioz
  • Yeni Oluştur...