Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bu grubu zaten dinlemişinizdir ama dinlemeyenlerin mutlaka dinlemesini tavsiye ediyorum.özellikle forever şarkısını çekin ve dinleyin.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Stratovarius konusuna ve imzana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 stratoda garip olaylar oluyor grup dağıldı stratovarius.com timoyu bıçaklamışlar falan yada ben uyku sersemi asparagaz bişeyler okudum inandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 levelda yazıyoduki bu klavyecileri konserde solistin üzerine işemiş falan....[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sarhoşturlar ;-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodletting Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 cisini yapmadı abi bira dokdu adamlarda sarhos oldugu icin kawga cıkdı bıcaklandı sonra keyboardcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 keyboardcı değil yaw timo bıçaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 timo cizdi kafayi... su anda bi hastanede gerekli alkol ve psikolojik tedavisini gormekte die biliorum[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ewt ben de dün okudum üzüldüm ya msj atma olayından msj atsanıza o hastanede yattığının haberi altında msj gödner die bi seçenek war mailla fln uğraştırmadan gönderebiliosunuz. ... from turkey yazmayı unutmayın msjın sonuna :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laurelina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 mother gaia .. çok şahane .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Green Sleeves diye bir parça var bende... HAtta tüm parçaları var :P Foreverın ayrı bir yeri vardır hatta ve hatta; "İ STANNNNDDDD ALOOOOONE İN THEEEE DARKKNESSS THE WİNTER OWWW MAAAY AYAAASSS......" *!sayiklarken sarkiyi,imdadina winamptan strat yetişir*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hayda anlamadım ben şimdi hangisi bıcaklandı kim bıcakladı[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 iyice batırdılar be[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Strato dağılmadı. Strato dağılmaz zaten. Timo tam anlamıyla hayatını veriyor bu gruba 84 ten beri strato'da. 2 kişi ayrıldı gruptan. Kotipelto (vocal) ve Michael (drum) ayrıldı gruptan vaktiyle. Sonra Jens Johansson'un kardeşi Anders Johansson davuluna geçti stratonun bir süreliğine.Bu iki kardeş zamanında Malmsteen ile çalışmıştı beraber. Timo Tolkki zaten anti depresan kullanıyordu ve ruh hastası bir kişilikti.Grupta onlarca kez kavga çıktı (Yumruk yumruğa). Intahar girişimde daha öncede bulunmuştu yine intahar girişiminde bulunmuş. Normaldir geçer. Ispanya turnasında bıçaklanılan Timo Tolkki.Kafasınada şişe yemiştir aynı zamanda.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 en son 3 yıl önce mesaj atılmış. böyle bi grup olduğunu biliodum da böyle bi orgazmik bir şarkıları olduğunu bilmiyorudum günde 10 kere dinliyorum sanırsam... gerçi bunun dışında çok hoşuma giden şarkıları olmadı ama şu stratosphere feci orgazmik bişi... ben bilmiodum, bilmeyen kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Black Diamond, Speed of Light ve Kiss of Judas da superdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Destiny sonrası ben koptum gruptan. Sanırım ayrılanlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 stradivarius. cebimi tükettin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oha dinlenmez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arada shuffle'dan geliyo şöyle bi hüzünleniyorum, "ulan ne dinlerdik bea" çekiyorum, arka arkaya koyuyorum bi kaç tane falan. 2-3 haftada bir gerçekleşiyo böyle. son 3-5 seneleri çok olaylı geçti be, tolkki uçtu falan, son albüm pek bi gg, en son bi konserde olay mı ne çıktı hatta geçenlerde vesaire. yazık oldu abilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 En son noldu bunlar Tolkki olmadna mı devam ediyolar ( ki edemezler, kim beste yapcak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 polaris diye bir albümleri çıktı işte mayıs gibi, "eh işte" bir albüm benim için. arada düzgün şarkılar var tabi, gayet devam ediyolar kısacası tolkkisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kanımca grubun zirve albümü Visions'dır. Daha sonraki hiç bir albümde bu seviyeye gelemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hatta zirve şarkı da Visions'dır. Şaheser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hele 3:27 sonrası olağanüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar