DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 şimdi adım adım ne yaptıgımı ve ne yapmak istediğimi anlatayım c:xp vardı (harddisc1) d: win 98 (harddisc2) e:safsata (harddisc2) dos a cıktım c ye format attım ondan sonra amacım 98 i acıp e deki gerekli dosyaları c ye atmaktı ama 98 acılmadı hala acılmıor nedenini anlamadım.. neyse dostan bi şekilde gerekli dosyaları c ye attım sora biostan cd rom dan açmayı öne aldım amacım d ve e yi birleştirip xp kurmak ve artık tek işletim sistemi kullanmaktı xp cd sini koydum aha topic te yazan şey karşıma cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Can not boot from cd - code: 5 tam olarak böle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bu arada dos tan da win 98 i calıstıramıorum himem.sys eksik dior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bilen yok mu yaw hiç bbişi yapamıorum bilgisayara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fdisk atmadan partion u nasıl birleştireblirsinki birazdaha açarsan herseyini anlatyim sana abi[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya şu an bilgisayarda hiç bir işletim sistemi yok bomboş.. boot from cdrom yapamıorum can not boot cd-code:5 dior... sistem disketi falan olsa kurtarırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya neyse ben pazar aksamına kadar yokum gelince bişiler yapcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Üstünde işletim sistemi (benzer bir makinada kurulmuş) olan başka bi HDD takıp açmayı dene[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya da, bi yerden, içinde fdisk ve format olan bi sistem disketi bul onunla aç... sonra yap napıcaksan[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 www.bootdisk.com =D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 C ye format atarak wın 98 ın boot ınısı ve benzerı dosyaların wın98 ıcındekı yerlerını gosteren sys lerını falan da sılmıssın ... kısaca gecmıs olsun ... bı arkdan acılıs dısketı edın ... hdd lere bas formatı ... baslangıc dısketı ıle ac ... cd-rom u tanıamıs sa tanıt tanımıssa sorun degıl wın98 cab lerı kopyala bıyere kur bı wın 98 ... error code 5 nedır bılmıyom error code ları bılen bırı varsa yazsında ben ılk defa duydum ... cd-rom anakart IDE kablosunu kontrol et cd ını kontrol et , ne dıyım anlamadım ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 saolun yardımlarınız için yarın uğraşıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 şimdi xp cd'sini kopyalıyan adam sadece dosyaları kopyalamış.yani bootable olmamış cd. sende C: ye format atarak MBR'yi(Master Boot Record)u silmişsn.böylece bilgisayarın ne c yi nede diğer driveları görüyor. en mantıklısı bootable(adam gibi) bi XP cd si bulup yüklemen anca öyle kurtarırsın[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 biosunun boot kısmından 2. hdd ni ayarla boot olarak anladığım kadarıyla iki donanımsal hdd en var 1. si bütün 2.si 2 ye ayrılmış 2.sinin aktif kısma d: ise biostan ayarladığında oradan boot edecektir ancak win98 in boot bilgileri c: de ise baştan yüklemen gerekecek gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 xp cd si bootable da.., win98 cd si buldum onu boot etti şimdi 98 kuruom sora xp kurarım 98 üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 abi biraz googledan ve dışardaki forumlardan araştırdım.hepsi ya CD'nin bootable olarak burn edilmediğini yada CD'nin bootable olmasını sağlayan ilk 512k bölümün corrupt olmuş olabileceğini söylüyor. bencede CD 'den sorun Not: Google'da ("code: 5" Can not boot from cd) şeklinde aratınca geçerli sonçlara ulaştım .bakmak isterseniz.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 arkadas aynı cd den boot etmiş sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar