seras_victoria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ben nihan.. naber? başlığa bakmayın josh wing dinliyodum ordan istem dışı bi hareketle yazıldı! :) neyse...[signature][hline]snowww beatleee!!!! Alıntıla
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Selam nian ! Nian benim misafirim höt iyi karşılayın[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ho$ qeldın aramısa...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 nihan mı nian mı ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Deep-Night, 06 Nisan 2004 21:33 tarihinde demiş ki: Selam nian ! Nian benim misafirim höt iyi karşılayın lol :) Aramıza ve foruma Hoş geldin Deep'in misafiri Nian. Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Nian veya Nihan değil gördüğüm kadarıyla; koskoca yazıyor işte adı. Hoşgeldin seras_victoria =] Deep sana etrafı gezdirir herhalde, c/p yakmayalım boşuna. Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 deepçim bi süre yanında ayırma arkadaşı, kurda kuşa yem olmasın buralarda... seras başın sıkışırsa "freak" diye bağır, adminlerden biri mutlaka cevap verir :P Alıntıla
LeChuck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 HoşgeldinNian...Hayatının en acı ve en güzel tecrübelerini burada yaşayacaksın. Vay be ne cümle oldu ya.[signature][hline]Guybrush Sheepwood(!?)!!!Maybe you've taken Elaine from me, Maybe you beated me on Monkey Combat but...but...I'll come back. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 editörümün misafiri gelmiş hüseyin bir çay kap gel...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 sanırm bayansın o zaman potansiyel müşterimsin gel sana göz kalemi ruj bakım seti vs kozmetik satiim olmadı deep e hediye al erkek parfümü ;)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Alıntıla
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Allah kurtarsın bacım :D hoshgeldin...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Nian konudışı'ndan uzak dur *BonePart'a korku dolu bir bakış atıp kaçar*[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Alıntıla
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Lechuck imzandaki Guybrush Sheepwood değil Threepwood olacak hatta muhteşem bir replik atmak istiyorum -I'm Guybrush Threepwood a mighty pirate! -Don't make me laugh![signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Alıntıla
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hos geldın ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hoşgeldiniz UO Emulatörlerinede bekleriz :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]I Only Die For This Woman BonePART, 03 Nisan 2004 16:38 tarihinde demiş ki: o esmer kız dediginiz canlı bulent ersoyun genclik hali bu kadar cirkin bi varlik olamaz --------------------------------------------- WinterWolf, 24 Nisan 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Bülent Ersoy Gençliğinde Erkek ti yalnız Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Estel_Anorien, 07 Nisan 2004 17:34 tarihinde demiş ki: Lechuck imzandaki Guybrush Sheepwood değil Threepwood olacak sevgili estelcim o sözü söyleyen kişi ismi yanlış söylediği için öyle yazılmış, yani bir yanlışlık yok :) Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.