Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben bunu sevdim dicem olay olucak simdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Hiç şaşırmam, 1 serisine binenden ne beklenir ki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 1 serisi dedigin ilgi cekiyor yolda mıknatıs gibi, audiler de birbirini cekiyor gordugum kadarıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, İnsanların bakışından bunalmış demek ki bu Audicikler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olaya soyle bakalım. x3 cok basarısız bir jip. bmw ic dizaynına sahip olması dışında bir artısı yok ve pek oyle cekici bir dizaynı da yok. x5 in kırpılmışı gibi duruyor. ustelik gereksiz pahalı. donanımlısı hakettiginden fazla para istiyor, baz olanıda pek oyle donup bakacagınız turden bır araba degıl. kendine ozel orjinal bir dizayna sahip bir arac degil. yakın fiyatlara alınan freelander2 dıs gorunus olarak cok daha basarılı o segmentte. paraya kıyarsanız donanım olarak ta tatmınkar. halbuki bu konsept, tahminimce, tiguan ın su anda domine etmeyi hedefledigi bir fiyat aralığına girecek. ustelik resimdeki arac x3 ten cok daha guzel gozukuyor benim gozume. burada sorun hrv ve qashqai konseptinde bir araba mı gelecek yoksa x3 e alternatif, donanımı daha kırpılmıs, 1 serisi hatlarını andıran, boyutları x3 civari olan ama jip olan bir araba mi gelecek?, ilk secenek ise yanıt direk cope atsınlar hic uretmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 x3 ile freelander 2 yi dış görünüş harici karşılaştırma zaten birisi sadece yolda tangır tungur gidebilen bir araç , böbrek taşı düşürtür freelander 2 araziyede çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 x3 un orjinal hic bir yanı olmaması can sıkıcı. ustelik muadilleri daha iyi. kastım oydu. diyelimki suv arayışı içindeyim ve bmw ye sıcak bakıyorum, eger bu araba benzer boyutlarda uretilirse, en azından kendine has farklı dizaynı nedeniyle, x5 in photoshopta yamuk bir şekilde ufaltılmışı olan x3 ten daha oncelikli tercihim olur. ustelik fiyati daha hesaplı olacağından daha cok donanım eklenebilir. dolusu x3 un bazı kadarsa direk daha iyi bir tercihtir benim gozumde. ustelik kendine has olacaktır. olayı prestij olarak gorur, x3 ten ucuz bu aga, ondan kotu, hatunlar bakmaz, hem bu bmw ye yakısmıyor falan diye bakarsınız ama is degisecektir. benim bmw nin marka imajından beklentim sırasıyla surus tadı,konfor ve pasif guvenliktir. sizin algınızda genelin anladığı anlamda prestij ve performans bunlardan ondeyse dogal olarak bu suv iyi bir secim kesinlikle olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar