nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hikayeler duymam lazımmıs meger senden ve benden bahsetmeyen rahatlamak icin.. yalnızca sen ve ben yokuz dedim dur hemen yanlıs anlama sonbahar var tabiki icinde herseyin mukemmel oldugu ufak bi pürüzün bile yer almadıgı bizim gibi eksik degil hikayeler okumam gerekiyomus nefes almak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ehe sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 güzel... samimi bir anlatım. tabiki değil tabii ki olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 begendim,ama sonbahar dedin gene aklıma geldi su lanet sarkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sen autumn leaves diyince de benim aklima orijinali geldi bu sarkinin... oy oy i see your lips the summer kisses the sunburned hands i used to hold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 lan oglum ders calısmaya calısıyorum bi eylul-ekim melankolisi ustumde filmin de anısı var yollamayın soyle sarkılar yazmayın buraya cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nutella yerim said: lan oglum ders calısmaya calısıyorum bi eylul-ekim melankolisi ustumde filmin de anısı var yollamayın soyle sarkılar yazmayın buraya cık cık vay arkadaşım seven kalpler hassas olur..daha bide kasım var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 haydaa duygusal emo muabbetine dogru ilerliyoz sevmiyom iyiyim gayet ruh halim iyi sadece zor bi donem geciriyom böhü,tamam dagılın hadi verin topumu annem cagrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 tek basına fondaki saykodelik ritm ruh halimi bozmaya yetti,ne o oyle 80 ler turk filmlerindeki tecavuz oncesi muzigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 olur oyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar