Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 arkadaşlar level sistemini kurdum ama yaratıklardan experience gelmioyor eklemem gereken komutu ve nereye eklemem gerektiğini yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yaratıklara event ekliceksin. On=@Create Events?=e_level1 gibi Hg level scp'sinde 5 tane event var zaten.Onları ekle teker teker[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 walla hg nınkını ayarlamak cok zor o oyle gusel bır scp ı dıkı kı yanı :( cok ozleıdm cok ühühühühü[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ardhath biraz daha açar mısın yada başka kullanabileceğim bir sistem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bak hg'nin scriptinde 5 tane experince eventi var. Güçsüzden güçlüye doğru şimdi hatırlamıyorum ama lowexperience normal fln yani 5 tane event var. Onları istedigin yaratıgı scp 'sinin altına On=@Create EVENTS=e_experience1 gibi ekliyeceksin.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yaratıklara tek tek Event ekliyeceksin.. Hg lvl sisteminde sanırım; e_exp1 e_exp2 e_exp3 e_exp4 e_exp5 $eklinde 5 çe$it wardi..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 cok sağolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Knighsaw neden sorunlarini tek bir başlik artında toplamıyorsun.Her yardım gerektiğinde topic açiyorsun.Ve neden bu sorduğun soruları paticikde aratmiyorsun. Ve sen böyle herkeze sora sora bir shardmi açmayi planliyorsun yoksa kendi kendine eğlence amaçlimi. Ciddi ciddi shard açmayi planliyorsan daha ne yapcağini bilmiorsun sora sora bağdat bulunur ama sora sora uo shardı açılmaz.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ra neden aşşalıyorsun anlamadım sen scpleri editleyip serverına koyarken bu sözlerini düşünseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Yok aşşalamaya çalişmiyorum. Bir kaç şey göstermeye çalişdim ama sen kafana koymuşsun birkere. Birşeye ihtiyacın olursa yardımda ederim.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 her npc ye su satırları ekle TEVENTS=e_exp1 ( bu basıtler ıcın zorda dogru en sona 2,3,4,5 gelcek) mesela balron ıcın TEVENTS=e_exp5 dıyebılırız. hg level sıstemıne dıkkat et bı ton bug var :) bunu kullanıcaksan kullanacagın race scp ye cok dıkkat etmen lazım cunku race olayına yada magelerın set gıyememesı gıbı bı olaya gırersen str dex ve ınt gıbı konularda kıllık yaratıo ama basıt bı cozumu var magelerın set gıymesını ıstemessen demır setlerdekı dex penalty ı olayını kaldır o zmaan bısı kalmaz. [signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi [Bu mesaj Treth tarafından 25 Nisan 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Kinghsaw, 25 Nisan 2004 13:53 tarihinde demiş ki: ra neden aşşalıyorsun anlamadım sen scpleri editleyip serverına koyarken bu sözlerini düşünseydin Bak şimdi kızdım KIMIN SCRIPTINI EDITLEMİŞİM BEN ? GELDE BAK BAKALIM!? allahım yarappim ya allahın töbe ya sinirlerim bozuldu gene sabah sabah.. Uraş dur sonra bi deli kuyuya taş atsın arkasından herkez atlasın ? Deli ediyorlar bazen adamıyA VALLAHI DELIRDIM of ya bare dişari cıkayım daha shardın adresini bilmeyen adm kafasından atıp tutuyor.!!!!!!!! hrr neyse. üff[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 :) Kronos sen şeyi biliormusun... Derlerrrrrrrrrr muhabbetini heheh[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horus-unlive Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Derlerrrrrrr muhabettini bilmeyen yoktur heralde racim.. bu arada krocum dellenme. milletin agzi torba diilki buzesin. biz isimize bakariz birak :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 gerekirse torba yaparız ya deli oldum vallahi deli oldum saatlerce uras dene yap olmadı sil gir allahın gavur sitesine örneklere bak calıs cabala adamın teki " CALDIN" desin teki db caldın diip db sini siteye atsın töbe töbe.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Neyse ney uzatmayın tamam sonra milletin gözü kaliyor.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar