Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hg lvl sistemi yardım pls

Kinghsaw

Öne çıkan mesajlar

bak hg'nin scriptinde 5 tane experince eventi var.
Güçsüzden güçlüye doğru
şimdi hatırlamıyorum ama
lowexperience
normal fln
yani 5 tane event var.

Onları istedigin yaratıgı scp 'sinin altına
On=@Create
EVENTS=e_experience1

gibi ekliyeceksin.[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta
MSN [email protected] ve e-posta
ICQ 162740813
Sosyal ağlarda paylaş

Knighsaw neden sorunlarini tek bir başlik artında toplamıyorsun.Her yardım gerektiğinde topic açiyorsun.Ve neden bu sorduğun soruları paticikde aratmiyorsun.
Ve sen böyle herkeze sora sora bir shardmi açmayi planliyorsun yoksa kendi kendine eğlence amaçlimi.
Ciddi ciddi shard açmayi planliyorsan daha ne yapcağini bilmiorsun sora sora bağdat bulunur ama sora sora uo shardı açılmaz.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Dj Romeo
10:00 - 12:00 Yerli
13:00 - 15:00 Yabancı
Sosyal ağlarda paylaş

her npc ye su satırları ekle

TEVENTS=e_exp1
( bu basıtler ıcın zorda dogru en sona 2,3,4,5 gelcek)
mesela balron ıcın TEVENTS=e_exp5 dıyebılırız.

hg level sıstemıne dıkkat et bı ton bug var :)
bunu kullanıcaksan kullanacagın race scp ye cok dıkkat etmen lazım cunku race olayına yada magelerın set gıyememesı gıbı bı olaya gırersen str dex ve ınt gıbı konularda kıllık yaratıo ama basıt bı cozumu var magelerın set gıymesını ıstemessen demır setlerdekı dex penalty ı olayını kaldır o zmaan bısı kalmaz.
[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi

[Bu mesaj Treth tarafından 25 Nisan 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kinghsaw, 25 Nisan 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
ra neden aşşalıyorsun anlamadım sen scpleri editleyip serverına koyarken bu sözlerini düşünseydin

Bak şimdi kızdım KIMIN SCRIPTINI EDITLEMİŞİM BEN ? GELDE BAK BAKALIM!? allahım yarappim ya allahın töbe ya sinirlerim bozuldu gene sabah sabah.. Uraş dur sonra bi deli kuyuya taş atsın arkasından herkez atlasın ?

Deli ediyorlar bazen adamıyA VALLAHI DELIRDIM of ya bare dişari cıkayım daha shardın adresini bilmeyen adm kafasından atıp tutuyor.!!!!!!!! hrr neyse. üff[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..

Sosyal ağlarda paylaş

gerekirse torba yaparız ya deli oldum vallahi deli oldum saatlerce uras dene yap olmadı sil gir allahın gavur sitesine örneklere bak calıs cabala adamın teki " CALDIN" desin teki db caldın diip db sini siteye atsın töbe töbe.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...