bliywig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Arkadaslar farkındamısınız su an doalr oldukça düşük malum ABD ekonomisi gege. Bende sabah kalktım direk hedebilgisayar.com bilmemne tüm elektronik satan sitelere vs girdim veeee... her zaman fiyat güncellemesi yapan bu siteler dolarla satılan ürünlerinin fiyatlarını ısrarla güncellemiyorlar ve bu olay yurdum insanının ne kadar puşt! olduğunu bana bir kez daha böyle gözüme dan dan soktu .... (noT) sepete attınızdada ödeme esnasındada eski dolar/ytl den para alıolar -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adamlar naapsın 1.5 ken dolar aldıkları ürünler ihemen 1.2 den mi satsınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mulgear6 said: adamlar naapsın 1.5 ken dolar aldıkları ürünler ihemen 1.2 den mi satsınlar ? su an zaten onca ürünü çerez parasına alıp stokluyorlar 15gün - 1 ay sonra bize çakmak üzere rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 istbilişim var 1,21'e fixlenmiş vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 knoxville said: istbilişim var 1,21'e fixlenmiş vaziyette. eminmisin bende açılmıor sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mulgear6 said: adamlar naapsın 1.5 ken dolar aldıkları ürünler ihemen 1.2 den mi satsınlar ? o adamlar ama 1.2den aldıkları ürünü sana 1.5dan satıyolar sen neden güncel kurdan alamıyasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adamlar dolar olarak alıyor dolar olarak satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 fastreloader said: adamlar dolar olarak alıyor dolar olarak satıyor ne demek istediini anlayamadım arkadasım. Sanırım sende anlayamadın olayı bi mavibilgisayar ın websitesine gir şöyle bi bak fiyatlara falan anlarsın demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yav o diil de ekonomik kriz felan dolar fırlar mı yakın zamanda, yeni sistem toplayacam, geç kalırsam bi tarafıma kaçar mı, veya aceleci davranırsam mı kötü olur? Anlayan var mı bu işlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Krizin Turkiye reel sektorune ciddi şekilde yansıyacağını sanmıyorum ben. Amerika'da düşük faizli konut kredileri çok fazla kişiye ve çok uzun zamandır veriliyor bizim bankalarımızın boyle bir durumu yok. Ayrıca İmar Bankası donemlerinden derslerini almış durumdalar. Dolaylı olarak etkiler bizi ama o da sınırlı olur. Bu yuzden doların yukseleceğini ben dusunmuyorum. Tabii ongoru bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar