Altuq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Herkese selam, bugün aldım warhammer i ve account yarattim cd key fln herşeyi register ettim... siteye kullanıcı adı ve şifremle login olabiliyorum, oyunu kurdum ve patch için login olurken Authentication Failed, please re-enter your login credenditails diye bi hata görüyorum böle bişeyle karşılaşan varsa bi zahmet cevap verirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 1 saat içinde girebilmen gerekiyor. Bizde keylerimizi onaylattıkdan sonra bir süre girememiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altuq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 tmm o zaman dostum deniyim ben saolasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altuq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben halen Patch yapmaya çalışırken login bilgilerimi kabul etmiyo... aynı sorunu yaşayan varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar