Masteis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 varmıdır bu teli kullanan? şimdi bu telefona video atabilioz mu? atabiliosak hangi formatta atmamız lazım? çok soru sordum, affediverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 3gp zaten oynatıyor, onu biliyosundur. Bunun dışında avi ve divx de oynatabiliyor ama yardımcı programları da kurman gerek. Programın adı Smartmovie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hatta bu programla beraber converter sayesinde hem videoyu telefon çözünürlüğüne uygun hale getirebiliyorsun, hem de altyazıyı videoya entegre hale getirebiliyosun. Sonra da gelsin diziler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ohh ohhh bu çok işime yaradı valla tşekkür ettim tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 N73 musical edition sahibiyim video olayını bilemicem ama tek bildiğim telefon daki resim sayın 50 civarı olunca ki 100 200 demiyorum sürekli takılıyor, gereksiz hatalar veriyor tawsiye etmiyorum kurtulmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şu Smartmovie 'i telefona nasıl atabilirim program olarak? telefonlar konusunda über cahilimde(cehaletime edeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Masteis pm ;) Revenqe benim telefonumda 2 GB hafıza kartı var; yarısı müzik dolu ve 300 MB'ı da resim dolu (yaklaşık 550 foto, 1 yıldır çektiğim tüm fotolar) ama hiç dediğin gibi bir problem yaşamıyorum. Yazılımsal bir problem de olabilir, telefonun yazılım versiyonunu yükseltmeni öneririm (yalnız herşey silinecek, yedeklemeyi unutma :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar