NEOZEPRON Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 varmı :) yani raid kapasitesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben yaklaşık 3 yıldır kazzak serverındayım.Bi aralar Sorrowbringers guildi vardı karazhan felan yapıyorduk ama dağıldı.Şu anda bi kaç arkadaş migrate etmiş power of turk diye bi guild açmışlar ama daha lvl kasıyorlar.Bu arada kazzak ta oynayan arkadaşlar varsa benle iletişime geçebilirsiniz^^ sdexsde human priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartuc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kazzak hordelar varsa bnle iletişime girebilirler waraxe orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 vay anasını serverda 36 bin account kayıtlı 10 tane türk var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 O serverde oynayan herkes paticikte olacak diye bir kural yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bartuc said: kazzak hordelar varsa bnle iletişime girebilirler waraxe orc shaman başka post açmiyim dedim Kazzakta Horde varmı patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 senden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 PassivE_KesH said: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 horde tarafında "Kurtlar vadisi pusu" diye guild gördüm yaa kafamı klavyeye vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 GM si kimmiş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 polat diye bi çocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar