Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Asus laptopu olup da donanım değiştiren oldu mu hiç acaba, harddiski değiştirsem de kendim taksam garantiden çıkıyor mu? Çıkıyorsa prosedür nedir, teknik servise gidiyim de onlar mı taksın? Görünürde garanti etiketi yok çünkü, şimdi boyalı vida falandır yarın öbürgün garanti lazım olur patlar, cesaret edemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 En garantisi telefon edip sormak, sticker olmasa bile boyali vida vardir dedigin gibi. Onun disinda olmasa bile vida ustleri cizileceginden acildigini anlamak cok zor bisey degil. Bazi firmalar ram degisimi gibi ufak mudahalelere izin veriyor ama degisim kaynakli bir problemle karsilasirsan garanti disi kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 asusların mimari çok acaip, parçalara ayırması aşırı zor. kesin anlaşılır yani açıldığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 harddiski değiştirmek için içini açmana gerek varmıki? çoğu cihazda 2 vidayı söküp soket olarak çıkarabiliyorsun harddiski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Firmalar iş garantiye gelince ellerinden geldiğince şerefsiz olabiliyorlar, Sony distribütörünün öyle olduğunu görünce Vaio almayı kestim mesela en son. Harddiskin dedicated vidasını söküp cillop gibi değiştirsen bile sonra işlerine geliyo diye "açmışsınız oha beyefendi" diyebilirler yani çıkıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar