Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yahu 2. el alanı. almak istemeyen almaz yazmışım buraya. almıycaksan eleştri yapmıycaksın, bu ürünü tartışma platformu değilki burası, satmak istedim yazdım. gelin tartışalım demedimki? yazdım izledim, satıyorum şimdi diye. aptal aptal ayar vermeye çalışıp fail olmayın artık. mayhem sana sadece "An Corp" diyorum. ve git canlandır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 canlandırdım baps :( ayrıca çay nefismiş sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 korsan yasak. sonuçta bu dizilerin orjinali mağazalarda dışarda satılıyo. yasak yani kopya her türlü burda. üstüne mayhem kısaltmada olsa küfür yasak. gg slickers said: -Yayıma hazır hale getirilen bir eserin aslının veya çoğaltılmış nüshalarının, eser sahibinin izni olmaksızın herhangi bir şahıs tarafından satılması, kiralanması veya ödünç verilmesi hakkın ihlali anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir eserin yurt dışında çoğaltılmış nüshaları, eser sahibinin izni ve/veya eser sahibinin iznini haiz yayma hakkı sahibinin izni olmaksızın ithal edilemez. İthal olunan ürünün orijinal olmasının 23/II maddesine göre bir farkı bulunmamaktadır. İthali yasaklanmıştır ben geç gördüğüm için benim yerime sen yazmışsın saolasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar