reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 selamlar, bende hp dv8000 laptop var, 2006 yazinda almistim, uzerinde 2 tane 80 lik harddisk var (17inc olunca adamlar ayirmislar). ancak her nedense 1 aydir laptop un sol harddiskinden (isletim sisteminin kurulu oldugu) gurultuler gelmeye basladi, ozellikle ilk acilirken falan okumaya calisirken ses cok daha fazla rahatsiz edici, acildiktan sonra ise arasira ses kisiliyor ve bazende oldukca artiyor sanki laptop degil sanki kulustur masaustu gibi.. tecrubesi olan arkadaslar, bunlar neyin alametidir? 1- yeni laptop aramaya basla.. 2- normaldir, 1 sene daha idare eder.. sonra zaten miyadi doluyo.. 3- ac icine bak, yerinden oynamistir (pek zannetmiyorum ama.) ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yedeğini al. sonra laptop almak istemiyorsan git hdd al bi tane de tak kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kardesimin laptopinda da ayni sorun var. Sorun evet HDD den kaynaklaniyor. Yedegini al servisine gotur bunun harddiskinden cok ses cikiyor degisicek sanirim de, zaten onlar hasar yada sorunun oldugunu gorup senle konusacaklardir. Ben aradim vaio teknik servisini buyuk ihtimal harddiskiniz degisecek demislerdi. (Bu arada notebook vaioydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar