Tarist Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Slash,süper bi insan,karizmatik,bonus 8-) soloları çok hoş,özellikle nr son solosu bence en iyi solodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 evt ben de hastayım o soloya[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bildiğim kadarıyla (yanlış da olabilir) slashin nota bilgisi yokmuş.[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 slash, slash, slash.... insufficient memory.. _!)=!'()!'()!' *!devreleri yanar* bknz: november rain klip = slash = karizma bknz: november sonundaki solo (çalınması imkansız zort zurt sololar değil belki (!), ama en zevk aldığım sololarun çoğu gnr'a ait)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 olur mu abi adam kullandıgı dizileri bile sölüo harmonic minörleri blues scale la karıştırıp bolcak bend kullanıorum dio olay şöyle ders almammış otodidakt bi insan çoğu oldie gibi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 zaten november rain son solo 1, fade to black intro 2 dir. :) november raine de ayrı bi hastayım. Dt haricinde piano nun rockın içine bu kadar iyi katıldığını görmedim desem (kendi kanaatim) bence yalan olmaz. ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 o zaman estranged dinle[signature][hline]I will live forever! Or die trying... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Nisan 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yoo? bi dakka... yo yo sanmıyorum...[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kardeşim benim be. ya.. bozuğum bu aralar bi elli kaat sakal atsana bana ben sonra öderim..[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ya hoca yok dinledim onu da seviyorum çok ama november rain bi ayrı ya. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar