Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda da emekli olup tc de ölen birinin emekli maaşı şeysi (karışık biraz)

calimero

Öne çıkan mesajlar

selamlar. aslında durum biraz karışık ama izah etmeye çalışayım.

şimdi benim annemin halası bi adamla evlendi. adam yaşlıydı baya. neyse nikah falan kıydılar, sonra halam çekemedi bu adamı ve ayrıldı, ama resmen değil. sonra bu adam başka biri ile birlikte yaşamaya başladı ama halamla nikahlı olduğu için diğerine nikah kıymamış. neyse adam ölüyo ve nikahlı karısı halam olduğu için bütün mal varlığı halama kalıyo (Evet biraz filmlerdeki parası için evlenenler kibin:)). bu yeni beraber yaşadığı kadının çocukları arıyo buluyolar halamı. böyle böyle işte vereceksin ne kaldıysa falan. halam da tamam diyo, ama 70 milyarlık bi ev var onu alın bi de bu adamın hollanda dan alacağı emekli maaşı bana bağlanacak diyo (adam baya zengin). elemanlar kabul ediyolar. evi alıyolar, ama halam bu emekli maaşını bağlatmayı beceremiyo. geçen teyzemlere vermiş adamın ismini cismini araştırın bi nası olcak diye. eniştem falan da baya meşgul şu sıralar başında bi ton proje var bana söyledi. ben de tamamdır dedim. dedim demesine ya bilmiyorum tam nereye başvurayım ne yapayım. bi akıl verin de çözelim şu problemi...

teşekkürler şimdiden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...