Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

web tabanli oyunlar


SiNKHoLe

Öne çıkan mesajlar

Ogame gibi aylarimi yillarimi adamaya gerek duymayacagim, karsiligini cok daha kisa sürede alabilecegim, daha az kapsamli, Vur kir öldür level kazan ability gelistir yada kur kur büyüt güclen mantigi olan bi oyun ariyorum. Yada internette zaman gecirmemi saglayabilecek, oyalayabilecek birseyler ariyorum.

Su bayrami atlatmama yardim edinm lütfen =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ikariam güzel gibi görünüyor ama berbat,hemde süper berbat.4 tane adayı almadan oynayamıyorsun.Asker basmak için sülfür lazım,bina basmak için mermer lazım.Vatandaşların mutlu olması için şarap lazım.Akademi için de cam gerekiyor.

Taşsız adadaysan ilk olarak mermer adasına koloni kurman şart,ama sülfürün yok.Oyuna senden önce başlayıp sülfürü olan adayı alabilmiş adamlar paso geliyor işi gücü bırakıp seni yağmalıyor,inek gibi sağılıyorsun yani.Şarap şart oluyor zaten yoksa büyüyemiyorsun.Ben şahsen çok beğenmedim.Sülfürü olan bir adadaysan hiç şansın yok taşa kuruyorsun koloniyi,sonra taverna iş yapamadığı için o koloni büyümüyor.Üzüm satın al derseniz,satan adam yok gibi birşey.

Travanian daha hoş ikariamdan,detay grafik daha kötü olsa bile.Oyun başlarda yavaş gibi ama 3. ve 4. günden sonra baya hızlanır.Travanianda da yağmalama sistemi var ama öyle bir girişte gidipde adamın bütün kaynaklanırı süpüremiyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gam Forge'un oyunları iki ana gruba ayrılıyo. Birisi Ogame, Klan Savaşları, Ikariam gibi stratejiye dayalı olanlar diğeri de Bitefigth, Gladiatus, Battle Knight, Tanoth, Warp Fire, Dark Pirates gibi karakterinin temel özelliklerini geliştir rakibine saldır şeklinde olanlar. Ha istisnai olarak Goal United ile bir cm havası yakalamaya çalıştı şirket, ne kadar başarılı oldu bilemem. Birde bu kadar browser oyunun ardından MMO piyasasını parmakladı elemanlar Metin2 ile ve şimdide MMO tabanlı olarak pilot simülasyonu oyunu Türkçeleştirilme aşamasında.

Bu kadar şey söyledim ama şunu belirtmeden de geçemiycem GameForge oyunlarından kesinlikle uzak durun. Oyunun başlarında farketmeyebilirsiniz ya da ihtiyacınız olmayabilir ama ilerleyen periyotlarda tüm temel gereksinimlerinizi VIP paketine dayalı hale getirip iliğinizi kemiğinizi kurutur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...