Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 MTV Türkiye'de Denek Hayatım şarkılarını dinleyi dün albümü edindim.Grupta direk -eski-Mor ve Ötesi havası var.Türkçe ve böyle oturup üzerinde bir şeyler düşünmeden dinlenecek şarkıları sevenler için güzel bir albüm olmuş.Ama elemanlar kimdir nedir bakmadım henüz.tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu resmi siteleri: http://denekhayatlar.com Bu da myspace'leri: http://www.myspace.com/sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 grup gerçekten iyi özellikle denek hayatım bence çok güzel olmuş. abartı yok. gerçektende chutulhu'nun (doğru yazdım umarım) dediği gibi düşünmeden dinlenebilecek türkçe müzik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 solistleri gay taklidi yapıyor gay değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sakin hakkında arkadaşlarımdan çok güzel şeyler duydum. Bi gün fırsat olunca ( üşenmeyince ) şarkılarını dinlicem inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bakalım bi nasılmış. hmmm güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Travis'ten önce çıkmışlardı Binboa hödösünde ,solisti fena antipatik. Bu arada denek hayat trenli klibi olan şarkıysa,o hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 evet o şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 solist herifi dövecek kadar önyargı yüklüyüm. gruba lafım yok, gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bu adamların her gün bi kere albümlerini baştan sona dinliyorum tapıyorum tapıyorum canlıda dinleme fırsatım oldu çok iyiler gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar