Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yaw bu diziyi ne zaman izlesem yaşama sevincimi yitiriyorum. çok fena lan öyle böyle değil. neden çekiyorlar böyle diziler? bizim yaşadığımız hayatlar hayat değil diye yüzümüze vurmak için mi ha. çok doluyum. enturaj olmak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hepsi sahte lan onların merak etme :D arisiz o dizi bi hiç idolüm oldu herif bide bunny sexli bölümü izledinmi bilmiorum ama onlarınki pek hayat deil "pu.sy" ugruna b.kunu cıkarıolar.bide spoiler ama ileride batıcaklar zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 SAHTE MAHTE DEĞİL! enturaj olcam ben de onlar gibi yaşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 en etkilendiğin konu ne halledelim bünyede onları +_+ yapasım geldi bu gece ne deişik takılıorum yarabbim neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar