Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 MarcOConner said: hepsi aynı anda olmuyo... bende diğer acıdan koyayım baride ağzımın neden o halde olduğu belli olsun : )
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Lexius said: kaçak çayla yicektik biz onu xD söylemesem gormicektiniz "kacak cay" yazısını,koftehorlar
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 pascalnouman said: sahsen ben pek bi eglendim.bir dahaki izmir dısı bulusmada gorusmek uzere Llama :)-D gelenler hakkındaki nacizane izlenimlerim : Baluu : benden daha cilgin bir eleman Llama : artık suphelenmeye basladı benden cerebralis : sacını boyatmıs gene guzel olmus 0ne : anne ben evente gittim gelicem yazmıs msn e Spastik_Serce : gogogo 80 MarcOConner : o seyi kafana takmayacaktın yigidim..ya da o kartı yok etcektin Lexius : cevresi genis bi arkadas Neyse ya yazmıcam bişey.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ama ben yazacam.. icinde benim oldugum o yegane fotoyu ceken arkadas bu yazıyı okuyorsan o fotoyu bi zahmet koyuver plx.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 77 %50 exp ii +2 rebirth, exp raptor +2 rebirth bastım. mutluyum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha ballısın valla serce..ben +4e basamıom :D bu arada limanlı kahvedeki o fotoyu hala bekliom B)
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 pascalnouman said: bu arada limanlı kahvedeki o fotoyu hala bekliom B)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 olum kime diyon sen benmi çektim fotoyu kim çekti anlamadım haa
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hatırlayamıyorum valla.biri cekti fotoyu hatta ceken makinada da gordum fotoyu ama birden cok makina vardı hangisiydi ki ?? burdan bir daha sesleniyorum 0ne,Marco,Llama ve diger foto mak sahipleri kimde ula o foto ??
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fotoyu ceken sildiyse fln sölesin bosuna beklemiim (:P)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 lan olum foto ne onu bile söylemiyon dur bende olan fotoları koyayım bari senli olanları
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 tmm iste bunlar..bunlar..bunlarr.. tesekkur ettim
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 solaryumdan cıkmıs gelmis gibiyim yalnız serce haric herkes beyaz aslında bunu da bir nevi zencili bulusma sayabiliriz zaten pascalnouma tamamlıyor olayı(:P)
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 niye ya marco da gayet bildiğin esmer yağız bi delikanlı saçı yok diye mi dışlıyosunuz :D
0ne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Yalnız ilk resimde zeybek oynarmış gibi bi poz vermişim,böyle 2 kol yanlarda Hayde bre zeybeklerrrrr
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hayde bre efelerrrrr de deniyo kısaca:D :P
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 cerebralis said: niye ya marco da gayet bildiğin esmer yağız bi delikanlı saçı yok diye mi dışlıyosunuz :D ne alakası var canım..serceyle bizim yanımızda kuzeyli gibi duruyor marco o yuzden :)
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 cerebralis said: niye ya marco da gayet bildiğin esmer yağız bi delikanlı saçı yok diye mi dışlıyosunuz :D anaam ben anca gordum bunu yaw :D şimdi savundunmu8 beniiii yoksa kufur mu ettin anlayamadım hanımefendi...? :D:D tesekkur ederim...
Öne çıkan mesajlar