0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Fotoları koyun Llama bey.Sabah eve gider gitmez efsane bir resim upload edicem.En az 30 sayfa konuşulucak.Ama şimdi Aşti de bi İnternet cafede gelicek olan otobüs saatini beklemekteyim. Bu arada herkese teşekkürler.Yani Bursa'dan kalkıp gelmeme değicek bi buluşma oldu.Güzel vakit geçti.Buradan takipteyim.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Neyse ben hakkımı kullandım artık Zegna da ki mangal partisine gelemem :( Bu arada evdekiler bi arkadaşımda kalıcağımı falan zannediyo hani bilseler onlardan habersiz Ankara ya geldiğimi oyarlar,sora içime bağde koyarlar :) Ek bilgi: Yalnış buluşmaya falan gelmedim İVY boşuna kastın bu akşam o kadar.Sly ların içicilik kapasitelerini görünce tereddütte kaldım sonra bunu görünce de koptum geldim.Tabi zegna da gelir sandıydım,ama mesajlar karışınca öyle bi sebebiyet oluşmuş :D. Neyse artık bi 3-5 ay sonra başka bi buluşmada görüşmek üzere.Ya teyzemlerde kalıcaktım ne güzel ama memlekete gitmişler bayram sebebiyle.Yarında ayarlanırdı bişeyler.Mesela yarım kalan okey i bitirmek gibi.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 HADI BEN UCTUM.OTOBUS BEKLEMEZ. 6 HOURS FOR LEGENDARY PICTURE. BE PATIENCE :D
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 :D HEuehuheuheu.. Ona özel topic açıp tartışıcaz, grup fotosunu ( son fotoyu ) albüme, gerisini buraya ya da albüme ALABİLİRİZ. Ama "o" fotoya gereken özenin gösterilmesini talep ediyorum :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aaabi abartmayın yaw efsane falan da bu kadar yaani.:D
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yeni bir devrin başlangıcı kabul edilir o foto.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 geyik yaptık lan sonucta alla alla:D
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sahsen ben pek bi eglendim.bir dahaki izmir dısı bulusmada gorusmek uzere Llama :)-D gelenler hakkındaki nacizane izlenimlerim : Baluu : benden daha cilgin bir eleman Llama : artık suphelenmeye basladı benden cerebralis : sacını boyatmıs gene guzel olmus 0ne : anne ben evente gittim gelicem yazmıs msn e Spastik_Serce : gogogo 80 MarcOConner : o seyi kafana takmayacaktın yigidim..ya da o kartı yok etcektin Lexius : cevresi genis bi arkadas
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi şaka gibi adamsın sen izmir dışına çıktıgımda her gittiğim yerde varsın olum korkuyorum kim taktı ise seni peşime
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 olum resimleri koyun da yarılalım ufaktan ^^
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aga o ne yolda, bursaya gidiyor. Marco da kabloyu bulamıyor evde :D Yarın inşallah şenleniriz.
ivy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 pascalnouman said: sahsen ben pek bi eglendim.bir dahaki izmir dısı bulusmada gorusmek uzere Llama :)-D gelenler hakkındaki nacizane izlenimlerim : Baluu : benden daha cilgin bir eleman Llama : artık suphelenmeye basladı benden cerebralis : sacını boyatmıs gene guzel olmus 0ne : anne ben evente gittim gelicem yazmıs msn e Spastik_Serce : gogogo 80 MarcOConner : o seyi kafana takmayacaktın yigidim..ya da o kartı yok etcektin Lexius : cevresi genis bi arkadas ben de geldim sanki buluşmaya?
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 istanbulun o dandik buluşmasından daha çok sevdim bu kadroyu. /summon istanbul tayfası.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Baluu said: Aga o ne yolda, bursaya gidiyor. Marco da kabloyu bulamıyor evde :D Yarın inşallah şenleniriz. bi nick bu kadar yazılabilirdi bravo fotolar uplanıyor sabredinnnnnnnnn
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Fotolar 0ne said: Serçe Lexius ve Paticik,görüldüğü üzere her daim paticiğe erişim var :) Llama Celebralis ve yine paticik,look at comment that top. Lexius ve Celeb'in poi leri :D Bide yoyo vardı gerçi ama çıkmamış hiç. Spastik_Serçe Balu ve Marco Lexius,Serçe(sadece kafası çıkmış oda yarım),Llama,Celeb,Marco,Balu ve çıkmamış olan ivy ve ben :( burdada çıkmamış olan Ben(0ne) ve pizza Alttaki fotoyada özel konu açıcam balunun isteği üzerine. Bahsi geçen foto Kalan resimleride Cereb yada Llama bide Marco koyarlasa güzel olur.Onlar benden daha fazla resim çektiler. Son olarak me
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ivy said: pascalnouman said: sahsen ben pek bi eglendim.bir dahaki izmir dısı bulusmada gorusmek uzere Llama :)-D gelenler hakkındaki nacizane izlenimlerim : Baluu : benden daha cilgin bir eleman Llama : artık suphelenmeye basladı benden cerebralis : sacını boyatmıs gene guzel olmus 0ne : anne ben evente gittim gelicem yazmıs msn e Spastik_Serce : gogogo 80 MarcOConner : o seyi kafana takmayacaktın yigidim..ya da o kartı yok etcektin Lexius : cevresi genis bi arkadas ben de geldim sanki buluşmaya? Sensiz buluşmamı olurdu yaw.Gelmesen dağılırdık zaten.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ivy said: pascalnouman said: sahsen ben pek bi eglendim.bir dahaki izmir dısı bulusmada gorusmek uzere Llama :)-D gelenler hakkındaki nacizane izlenimlerim : Baluu : benden daha cilgin bir eleman Llama : artık suphelenmeye basladı benden cerebralis : sacını boyatmıs gene guzel olmus 0ne : anne ben evente gittim gelicem yazmıs msn e Spastik_Serce : gogogo 80 MarcOConner : o seyi kafana takmayacaktın yigidim..ya da o kartı yok etcektin Lexius : cevresi genis bi arkadas ben de geldim sanki buluşmaya? O.o kusura bakma kafam dalgın bu aralar. ivy : green day in solistine benziyor.fotofobisi var..
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aşıklar özgür olmalı çalışmamız; aç karınlar doymalı çalışmamız; bir bayanı beklemek ( ahh ivy ne hallere girmişim seni beklerken); hadi evlere ulen;
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 cıkıyorum simdi bluetooth alcam pc ye.bikac foto da bende var.. please wait..
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 semih ozledim lan seni got herif. tipe bak sdffsdsdf.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 semihi özlemeyen ölsün. bu arada akşam efsane bi olay oldu. dfgdgdfgf
Öne çıkan mesajlar