Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Evet, Ankara, bi adım öne at bakalım, bayramın 3.günü buluşuyoz. Şimdilik gelenler, Cereblaris ( böyle yazılıyordur inş.) Llama Baluu Spastik_Serce Başka gelen varsa buraya yazsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 geleyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben de gelince bana da yapın pls . ki gelcem bu sene kesin şimdiden rezarvasyonumu yaptirim asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tmm güncel liste kingpin lexius cerebralis spastik_serce llama baluu etti 6. yok mu arttıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 fede burdadır diye düşünüyorum burda mısın lan fede? gel sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 O.O fedesiz olmaz zaten gelir o kesin bence, ama nette değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nickimi doğru yazan eller dert görmesin..bi şaşkınlık içindeyim gözlerim yaşardııııı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ahuauh eralpte geliyor. lan nerdesin 3 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 cerebralis said: nickimi doğru yazan eller dert görmesin..bi şaşkınlık içindeyim gözlerim yaşardııııı:D 2.postumda tutturmuşum ama :D Yaw okunuşu yazılışıyla aynı ondan yazamadım dsjghdsg.. Bowling oynar mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 saat kaçta buluşmayı düşünüyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Hava sıcak değil artık, 2 iyi gibi benim için, ama herkes uygun mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: Bowling oynar mıyız ? duruma göre labut da deviririz şişe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: Hava sıcak değil artık, 2 iyi gibi benim için, ama herkes uygun mu acaba ? uygun uygun direk hatta 3 yapalım daha da iyi olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tamam 3 oldu bitti o zaman. Bir de buluşma mekanını ayarlayalım. Bahçeli de buluşsak sanırım daha iyi olur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bayramın 3. günü perşembe oluyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 2 -3 iyidir, nerde buluşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ayrıca eralp ve semih, hastayım, başım agrıyor yenı kalktım gibi bahanelerle satmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Evet. Bayramın 3.günü Perşembe. Bahçeli diyorum ben buluşma için, hem bilkente ulaşımı rahat, hem de takılmaya karar verirsek mekan kıtlığı çekmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ne zaman sattım lan? başkaları ile karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ille bowling diosunuz yani:D mekan da belirleyinde hallolsun şu iş.ayrıca geldiimde büyüklerimin ellerinden öper bayram harçlıımı yada nostaljik bi tarz olan kenarı çizgili mendilimi isterim top sende baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 olm bowling bayar gibi, başka atraksiyonlara girişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Tamam o zaman Bayramın 3.günü, 7.Cad. Bahçelievler, Burger King Önünde, saat 15:00'da buluşuruuz, bi kafeye oturur, iki lak lak ederiz, sonra gerisine hep birlikte karar veririz. Ayrıca çok güzel bowling topu fırlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yarım saatte buluşma mı ayarladınız şimdi, vay anasını=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 He he, evet çok hızlı oldu bu sefer herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar