Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Arkadasim healer acmayi dusunuyorda ben biraz anlattim ama ole hepsiyle oynamisligim yok 3unu ve farklarini biri ozetlerse class anlatilan topicte var ama sadece 3u lazim bide birbirinden farklari hankisi daha dmg yonelik fln toplu bise olsa cok sevinirim...hemde yararli olur bole bisi merak eden varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Diğer konuda var ama birde buraya yazılmasını istiyorsun. doğrumu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 var ama tam istedigim gibi butun deil sayfa 3te anlatilmis khaine sora yorum var birisi zealot accam iyimi dio dierri fena deil hani 0 bilgisi olan biri icin 3unu hep birbirine yakni tabirleriyle cizildigi icin hicbi fark etmicek die buraya yazilmasini istedimde sen her topicde takintilimisin bisi solemeye calision merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 cok fazla gereksiz konu aciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dogru veya yanlista...ben topic sayisini takip edilen ilk forum olarak tarihe gecirmek istiyorum ozaman ne diyim..ayrica bu yazdigim baskasi acsa cok farkli cvp ve tepkiler gelebilrdi yani nabza gore serbet verosunuz sizde biraz tepki baabinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bence wardb.com dan skillere bak. Kararını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Shaklaban said: Arkadasim healer acmayi dusunuyorda ben biraz anlattim ama ole hepsiyle oynamisligim yok 3unu ve farklarini biri ozetlerse class anlatilan topicte var ama sadece 3u lazim bide birbirinden farklari hankisi daha dmg yonelik fln toplu bise olsa cok sevinirim...hemde yararli olur bole bisi merak eden varsa shaman = caster hybrid Disciple = melee healer life stealing vs.. Zealot = caster healbot!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar