Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyunu aldim, hersey harika ama patchleri indirecegim bir yer var mi? Direkt rapidshareden dadanayim diyorum... yardimci olun pls thx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 olmuyo sanırım, bende ilk aldıgımda o 700lük patchi aradım rapidde falan ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 o zaman inflaki veririm. IM DAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 varsa bi arkadaşın oyunu komple cdye çektir ben çevremdeki arkadaşlara o şekilde veriyorum, direk oyunu copy paste yapıyolar giriyolar. (ekmek önermişti bu olayı saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 wow gibi direkt klasoru alabiliyor muyuz yani? Iyimis o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Daha önce malak malak konuşmasaydın verirdim sana harici de ama hakkını kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 patchi şimdiden dlye bıraksan sabah biter zaten. cdye falan çekeceksen bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yok sana patch match, essek gibi indiriceksin mythic patcherdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar