Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim, Nerede, Nasıl? (Warhammer Künyeleri)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuncuların EU server'larına dağılımları, kullandıkları rumuzlar, varsa Guild'lerini yazmalarının oyun içi iletişim ve server haberleri konusunda herkese yardımcı olacağını düşünüyorum.

---

Rumuz: Stelarc
Sınıf: Disciple of Khaine
Server: World's Edge Mountains

Bulunduğum server'da özellikle 'prime time''dan sonra nufüs oldukça azalıyor ve grup görevleri ve pvp yapmak pek mümkün olmuyor. Yinede Eğer mmo'a acemiyseniz tavsiye ediyorum...

Ben biraz daha rekabete dayalı oyun aradığımdan Reroll yapıp Karak-Azgal veya bir Open-pvp server'ı olan Funival Plain'e geçmeyi düşünüyorum...

Künyenize ek olarak, bulunduğunuz Server hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız iyi olur.
Mesaj tarihi:
Rumuz: Pyro
Sınıf: Bright Wizard
Server: Karak Vlag

Guild : the Turk

Serverda en yuksek lvl 27 olan bi dostum onu 26yla ben takip ediyorum. Cok kalabalık diil order olarak 4 buyuk guild var. Gece 2 den sonra baya boşalıyor. t2 t1 'de surekli rvr var. Keepler basılıyor scenariolar oynanıyor. Ancak t3 biraz boş 2 güne kadar dolmasını bekliyorum.
Surekli yeni oyuncular geliyor.
Guildimin 180 üyesi var. Herkesi bekleriz
Mesaj tarihi:
Rumuz: Uzun
Sınıf: Witch Elf
Server: Karak Eight Peaks

Bu gun saade 10 da server e gireyim dedim.. 865 kisi sirada bekliyordu .. yapkladik bi 2.5 saat bekledikten sonra oyuna girebildim :D 17 olduk takilioz oyle tear 2 falan :D
Mesaj tarihi:
Nick: Sethlor
Class: Marauder lvl 29
Server:Red Eye Mountain (US)
Guild:The Hun

USte pek oynayan olmadığını biliyorum ama olan varsa yardımcı olmaya çalışırız
Mesaj tarihi:
2 tane karakterim var:

Karak 8 Peak
Grokmkha - Blackorc (Şuanda rank 10)
Guild: Invadoria

8peak 234893294 kişi sıra gösterdiğindede Axe Bite Pass'te bir high elf oynuyorum. Adını hatırlamıyorum ama :)
Mesaj tarihi:
Bende daha once www.test.turues.com adresindeki siteye Anket hazirlamistim. Hangi server da kac kisi var, uye olmadan bakabilir yada oy verebilirsiniz. Comment, yorum yazip, klassiniz serveriniz hakkinda da yazabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...