huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 takım elbise ile koşmanın sırrı altına ince bir dry suit giyeceksin. böylece terleyen bacaklarına yapışmaz pantolon, hele bi de kaval kemiğinin ortasına kadar astar kaplatırsan içerden o pantolonu pentatlona bile katılırsın. astarı paçaya kadar uzatırsan, pot yapabilir tavsiye etmem. asıl çözemediğim: kösele ayakkabı ile taş döşeme yollarında prag'ın, berlin'in o dar sokaklarında koşmayı başarabilmekte. hadi atın nalı var, onu geçtim 300 kilo ağırlığı var basıyor yola, ya james? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 onlarin hepsi ozel yapim ajan kiyafetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 BabacumMostors said: ben anlamadıjm... 1000€ verecek... ama YTL üzeridnen verecek.. fakat 750 YTL para istyeyecek... bu nasıl bir muhasebeleşmedir.. nasıl bir borç alacak bakiyesi ilişkisidir? kuru kaçtan almışlar? o 750 YTL fark nerden çıktı? çok olpa bir haber.. aynı zamanda haberde geçen mesajlardan biri "kanımca" şudur ki; "heykel traş, ressam, vs gibi günaha davetkar güzel sanatlar üzerine çalışıyoranız aç kalırsınız bu müslüman toplum sizi dışlar kötülüğe yönelirsiniz" haberi ayzan kurumun adına bakınca böyle de bir saptama yaptım adam diyor ki ablam 1000euro vermemi istedi ben sana 1000ytl vereceğim 750si bana kalacak o yüzden sen bana 750 ytl ver ben sana 1000 euro vereyim demiş undersiteeend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 valla ablam bana 1000€ yolladı; ama 1000 ytl zekat vermem için vekalet verdi, malum biliyorsun üstad bankadan kambiyo yaptığında çok komisyon alıyorlar falan diyip işin en azından giriş kısmını mantık çerçevesine oturtabiliriz... ama sen parayı ver ben üstünü getireyim kısmına nasıl bir açıklama getirmiş ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi adam kaçmış direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya kafamda canlandirmaya calisiyorum olayi ama tikaniyorum, nasil olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 abi cok pardonda gece gece puskurdum yani ekrana HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 AUSHDUIASHASDAŞSLFSJDGFUAYSGRAJSHDBASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 "...adamın kaçması üzerine dolandırıldığını anladı. " ahaha lan bi git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ahahah :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sülün Osman'ın torunudur kesin bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aquila said: ya kafamda canlandirmaya calisiyorum olayi ama tikaniyorum, nasil olur lan. şaşkınım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben allah'ım bana şukadar bu akdar para ver'den sonraki en güzel dolandırıcılık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cin olmadan adam çarpmaya çalışmış 750 milyonu veren.Cin dolandırıcıda bunu çarpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Saglam mallik hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kliniklik vaka. soyulan adam hastahaneye soyanlar hapishaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu adama köprü falanda satılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar